2777
2789
عنوان

بچه ها دخترای شیطون اطرافتون اخرش چی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 82 پست
دوست منم اینجوریه فرستادمش تراپیست طرف بهش خندید اون موقع ک جدا شد ۱۶ سالش بود الان ۲۵ سالشه !!

فکر کردن ب این موضوع خودش اختلالات اضطرابی و وسواسی میاره تو این دوره ای ک ما زندگی میکنیم این مسائل برای همه جا افتادس و زیاد اهمیتی نداره

دختر مکه چکار کردی چقدر دلت پاکه افرین

با یه پسره ای بودم بعد رفتم مثل احمق ها برا یکی از دخترا تو فامیل تعریف کردم و عکس دو نفره باپسره داشتیم براش فرستادم عکسه هم افتاد دست فامیل اونم رفت همه جا گفت زنیکه اشغال خیلی اشک ریختیم من و مامانم خیلی غصه خوردیم خدا لعنتش کنه امیدوارم خودش و دخترش خیر نبینن خیلی سلیطه هستن متنفرم ازشون ایشالله دخترش رنگ خوشی نبینه نمیدونی چقدر غصه خوردم چقدر گریه کردم اینقدر خودمو زدم این ماجرا مال دو سال پیشه  ولی نمیتونم خودم ببخشم البته مادرم پشتمه میگه هیچ غلطی نمیتونن بکنن بالا سرمن مادرم و عمه هام پشتمن میگن غلط میکنن چیزی بهت بگن به کسی ربطی نداره مادرم میگه کسی عاشقت باشه نگاه نمیکنه همسایه چی میگه میگه نفرینشون نکن بسپر به خدا خدا جوابشو میده خیلی پشیمونم نمیتونم خودم ببخشم  خانوادم خیلی غصه خوردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر کردن ب این موضوع خودش اختلالات اضطرابی و وسواسی میاره تو این دوره ای ک ما زندگی میکنیم این مسائل ...

اره الانم خیلی استرس دارم خیلی به حد نفس تنگی میرم بعضی وقتا یادم میاد دلم میخواد خودمو بزنم یه دوره ای بود حالم از خودم ب هم میخورد حس هرزگی داشتم الان کمی حالم بهتره بازم سخته ببخشم خودمو 

فکر کردن ب این موضوع خودش اختلالات اضطرابی و وسواسی میاره تو این دوره ای ک ما زندگی میکنیم این مسائل ...

بگم چی خیلی نگرانشم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

من فقط یکیو میشناسم خیلی خیلی اوضاع بدی داشت حتی فکرشم نمیتونی کنی ازدواج کرده با ی پسر خوش قد و بالا و خوشگل پولدااار دوتا هم بچه داره دختر و پسر گوگولی خیلی هم خوشبخت شده نمی‌دونم اینجا باید گفت خداروشکر خوشبخت شده😅

با یه پسره ای بودم بعد رفتم مثل احمق ها برا یکی از دخترا تو فامیل تعریف کردم و عکس دو نفره باپسره دا ...

وای اسی دقیقا منم مث تو شدم منم رفتم خودم گفتم💔 یادش میفتم قلبم درد میکنه

با یه پسره ای بودم بعد رفتم مثل احمق ها برا یکی از دخترا تو فامیل تعریف کردم و عکس دو نفره باپسره دا ...

عزیزم نباید زود اعتماد میکردی تو اینجور مسائل ، پای آبرو درمیونه ...

امام علی ع میگه تا وقتی رازت تو دلت بمونه در بند توست ولی وقتی فاش کردی تو در بند اونی.

اشکال نداره بسپر به خدا اینم یه درسی شد که محتاط باشی.

چیز خاصی نبوده ک من تصورم این بود رابطه جنسی داشتی حالا بقیه متوجه شدن بیخیال بابا

اخه اون عکس نمیتونم حاشا کنم امیدوارم صداش درنیاد البته من گردن نمیگیرم مامانم میگه بگو باهامون دشمنن فتوشاپ کردن میگه  هیچ غلطی نمیکنن تو به این چیزا فک نکن وقتش که بشه خودم همه رو میشونم سر جاشون