2777
2789
عنوان

بچه ها دخترای شیطون اطرافتون اخرش چی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 82 پست
همین؟! من گفتم حالا چی شده..

تو فامیل ما خیلی دوست پسر داشتن رو بد میدونن البته کسی به رو ش نمیاره حالا خود این ادم دخترش دوست پسر داره زنیکه عوضی خدا ازش نگذره بعضی وقتا ارزو میکنم جوری ابروشون بره نتونن سر بلند کنن پارسال سر این موضوع خیلی ضربه خوردم خیلی روانم اسیب دید تا صبح گریه میکردم نگاه های بقیه میومد جلو چشمم انگار تو خیابون همه منو میشناسن  حس میکردم همه یه جوری نگام میکنن الان حالم خیلی بهتر شده ولی بازم نمیتونم ببخشم خودمو 

وای اسی دقیقا منم مث تو شدم منم رفتم خودم گفتم💔 یادش میفتم قلبم درد میکنه

تو فامیل ما خیلی دوست پسر داشتن رو بد میدونن البته کسی به رو ش نمیاره حالا خود این ادم دخترش دوست پسر داره زنیکه عوضی خدا ازش نگذره بعضی وقتا ارزو میکنم جوری ابروشون بره نتونن سر بلند کنن پارسال سر این موضوع خیلی ضربه خوردم خیلی روانم اسیب دید تا صبح گریه میکردم نگاه های بقیه میومد جلو چشمم انگار تو خیابون همه منو میشناسن  حس میکردم همه یه جوری نگام میکنن الان حالم خیلی بهتر شده ولی بازم نمیتونم ببخشم خودمو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای وای طفلک خدا ازشون نگذره 🤒

آره واقعا 

دختر شری بود تقریبا همه میدونستیم آخر یه همچین چیزی اتفاق می‌افته براش 

بیچاره خانوادش 

خدا نصیب دشمن آدم هم نکنه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
عزیزم نباید زود اعتماد میکردی تو اینجور مسائل ، پای آبرو درمیونه ...امام علی ع میگه تا وقتی رازت تو ...

دقیقا درسی  شده  واسم الان به هیچکس اعتماد نمیکنم به هیچکس خودمم فکر میکنم خدا لوم داد تا اطرافیانم رو بشناسم  حس میکنم خدا خواست منو محکم بزنه تا یاد بگیرم به کسی اعتماد نکنم بعضی وقتا میگم شاید اگه این کار نمیشد  من هنوز همون دختر قبلی بودم شاید خدا از فاجعه بزرگتری نجاتم داده نمیدونم  حکمت چی بود اخه میدونی از چی زورم گرفته همین که پخش کرد داستانو دختر خودش دوست پسر داره 

تو فامیل ما خیلی دوست پسر داشتن رو بد میدونن البته کسی به رو ش نمیاره حالا خود این ادم دخترش دوست پس ...

میدونی چیه شما الان سنت کمه این مسئله زیادی بنظرت بزرگ میاد من ۳۰ ساله که دارم نگاه میکنم واقعا اونقدر وخیم نیست مادرتم که قطعا سنش از من بیشتره همین دیدگاهو داره و کلی داره نگاه میکنه و خوبه که پشتت هست فامیلاتونم فقط دنبال یه سوژه ان که راجع بهش خاله زنک بازی بکنن از ذهنت خارج کن و زندگیتو بکن اصلا به خودت بگو ازدواج نمیکنم(مثلا) راحت برو دنبال درس و کار و زندگیت 

میدونی چیه شما الان سنت کمه این مسئله زیادی بنظرت بزرگ میاد من ۳۰ ساله که دارم نگاه میکنم واقعا اونق ...

چشم دارم درس میخونم برم دانشگاه بعدم دنبال ورز حرفه ای تاپیک قبلیم رو هم میشه بخونی ؟ 

[QUOTE=378946807]با یه پسره ای بودم بعد رفتم مثل احمق ها برا یکی از دخترا تو فامیل تعریف کردم و عکس دو نفره باپسره دا ...[/QUOTE 

دخترم خودتو اذیت نکن   ان شا الله عیچی نمیشه من مطمنم که تو به لطف خدا وهدایتش که شامل حالت شده  در تمام امور زندگی  به موفقیت میرسی چون دل مادرت را شاد کردی وتوبه کردی وپشیمونی   اون دخترها هم که ما گفتیم اونا عقل نداشتن که بدبتت شدن