2777
2789
عنوان

کسایی که روتین پوستی خارجی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 49 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا خیلی معروفه ،مخصوصا کرم دور چشمش،متخصص پوست گفت جز ۵تا کرم برتر دنیاست

عزیز کلینیک بهتره بعدم شما داری تو ایران زندگی می‌کنی یعنی باید محصولی بگیری که با آب هوای ایران بسازه 

بچه ها کسی اینجا از محصولات سنتلا کره ای استفاده کرده

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بیشتر ببینید
یعنی کره ای از آلمانی بهتره؟؟؟

تو زمینه محصولات روتین پوستی تعریف خیلی از برندای کره‌ای رو شنیدم 

ولی شمام نگران نباش محصولات آلمانی شاید به گوش کسی نخورده باشن ولی خوش کیفیت هست ، هرچی باشه بخدا از این کرمای ایرانی آشغال بهتره

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

اوردینری خریدم 1200کل صورتم جوش شد

اگ سالیسیلیک اسید بوده ک طبیعیه برون ریزی 

سالیسیلیک و نیاسینامید رو باید کم کم ب روتین اضافه کرد نه یهو

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بیشتر ببینید
اصلا برند با کیفیتی نیست اشتباه کردین با ۹ میلیون میتونستین خیلی برند های بهتری بخرین

خیلی تحقیق کردم،هم متخصص پوست تایید کرد و هم تو سایتهای مختلف گشتم و اکثرن راضی بودن،همکارم الان آلمان هست ،چون یورو گرون شده یه مقدار هزینه اش زیاد شد اما خیالم راحته اصله

آره عزیزم خیلی خوبن من دختر عمو استفاده میکنه عالیه

امپول سرم تقویت سد دفاعیش رو میخاستم بدونم چطوره

ایشون کدوم محصولو استفاده میکنن

بیشتر ببینید
عزیز کلینیک بهتره بعدم شما داری تو ایران زندگی می‌کنی یعنی باید محصولی بگیری که با آب هوای ایران بسا ...

والا خودم اوردینری گرفتم جوش زدم صورتم،خواهر همسرم از دبی کلینیک گرفت اونم راضی نبود تازه 2تومن هم پول دور چشم کلینیک داده بود،البته اون رفت لیفت کرد 

خیلی تحقیق کردم،هم متخصص پوست تایید کرد و هم تو سایتهای مختلف گشتم و اکثرن راضی بودن،همکارم الان آلم ...

من نمیدونم کجا تحقیق کردید ولی باله آ جز برندهای سطح خیلی خیلی پایینه