2777
2789

کالانکوئه رو ببینین تاپیک قبلم 

چقد خودش قشنگه اسمش ضایعس

گل گازالیا هم خیلی قشنگه 

حتی بید مجنون زیباترین درخته بنظرم ولی اسم دیوونه روش گذاشتن

حالا ی کاملیا خریدیم خیلی گلش خوشگل بود ولی لوس خانم قهر کرده گل نمیده دیگه اه 

گلای قشنگ معرفی کنین آشنا شیم😍🌻

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

شبدر بنفش

بهش میگن گل عشق

استرس و ترس برادر مرگه. آرامش خودمون رو حفظ کنیم. هر چی پیش بیاد ما کنار هم هستیم. اگر بچه دارید حواستون باشه بهشون استرس ندید. اینم میگذره و انشالله خوب میگذره. به بچه ها نگاه کنید. توی هر شرایطی چیزی برای سرگرمی و بازی پیدا میکنن. ازشون یاد بگیرید. یه کودک هرگز بخاطر چیزی که پیش نیومده غمگین نمیشه

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زاموفیلیا دارم عاشقشم مقاوم و زیباست

بلَکش هم می خوام بخرم خیلی شیکِ

برگ انجیری هم دارم دیگه درختچه شده اونم شیکه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
مجنون دیوانست😂😂خیلی بهش میاد که بی پروا رشد میکنه

اره بهش میاد ولی خب زشته اسمش😁

یکی ندونه چ درختیه ممکنه فک کنه ی درخت زشت و بده

وای بید مجنون خیلی خوبه 

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏  خوندین بگین منم صلوات بفرستم براتون برام دعا کنید برسم بهش                                                                1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ...  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم.                 دقیقا مثل پارسال همه چیز باید اوکی بشه این سری جدی تر.... ببین کی گفتم  ۱۴۰۴/۰۴/۰۴  ❤️ ص❤️یعنی میشه بگم ای خدا همونی شد ک میخواستم ؟!!

بیشتر ببینید
من زاموفیلیا دارم عاشقشم مقاوم و زیباستبلَکش هم می خوام بخرم خیلی شیکِبرگ انجیری هم دارم دیگه درختچه ...

با توجه ب اینا ک گفتی سیکاس بخر خیلی خوبه 

نور خوب بخوره خیلی خوب رشد میکنه خوشگلم هست

اسپاتی فیلوم هم جزو گل هاییه که میمیرم براش فضای خونرو خیلی قشنگ میکنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
ژیپسوفیلا خودش خوشگلهاسمشم خوبه😬

اسمش قشنگ نیس ژیپسوفیلا، قشنگه خودش

دخترخالم گازالیا داشتن میگفت اسمشو ب کسی ک پرسیده بود گفتم، فک کرده بود دارم مسخره میکنم اینم همون حدوده

نمیدونم چرا اینجوری اسم میزارن😅

با توجه ب اینا ک گفتی سیکاس بخر خیلی خوبه نور خوب بخوره خیلی خوب رشد میکنه خوشگلم هست

سیکاس به نظر نور زیاد می خواد من خونه ام شمالی و غربی نور داره 

این گل نور جنوبی می خواد 

به نظرم همون اسپاتی فیلوم بهتره گلهای سفید هم میده🥲با اون برگ های چرمیش دل میبره

بیشتر ببینید