2777
2789
عنوان

کسایی که روتین پوستی خارجی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 49 پست
اگ سالیسیلیک اسید بوده ک طبیعیه برون ریزی سالیسیلیک و نیاسینامید رو باید کم کم ب روتین اضافه کرد نه ...

آره نیاسینامید بود،یعنی پوستم نابود شد،دادمش به زن داداشم ،چون پوستم چربه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم باله ا حز برندای قیمت مناسب و تقریبا ارزون حستب میشه معمولا تو اف 3.4 یورو میشه هزینه میدادی ر ...

مثلا چه مارکی؟ 

واسه من دور چشم واجبه و می‌خوام چیز خوب بخرم،واسش پول ریختم ،اگه هنوز خرید نکرده باشه می تونم عوضش کنم

بله

من کرم دور چشم خوب می‌خوام که ضد چروک باشه،چه مارکی خوبه؟

واسه همکارم پول ریختم اگه هنوز خرید نکرده باشه ،میتونم عوض کنم،فقط باید بگم پیدا کنه،اخه میگه تو آلمان محصولات خارجی گرونه،فقط محصولات خود آلمان قیمتش مناسبه

من کرم دور چشم خوب می‌خوام که ضد چروک باشه،چه مارکی خوبه؟واسه همکارم پول ریختم اگه هنوز خرید نکرده ب ...

برای چروک دور چشم باید دورچشمی استفاده کنید که حاوی رتینول باشه ،بنظر من دور چشم ابرسان نیازی نیست استفاده کنید از ابرسان صورتتون به دور چشم هم بزنید کافیه ، برند اوسرین المانیه و خیلی خوبه محصولاتش البته گرون ، بنظرم چنتا محصول اساسی رو فقط تهیه کنید مثل آبرسان و مرطوب کننده و ضدافتاب خوب ، دور چشم حاوی رتینول 

مثلا چه مارکی؟ واسه من دور چشم واجبه و می‌خوام چیز خوب بخرم،واسش پول ریختم ،اگه هنوز خرید نکرده باشه ...

دور چشمشو که اصلا نخر ابیه رو من داشتم مثل ابه دور چشم روک مورد برا چروک دور چشن کافیین اوردینری برا سیاهی دورچشملی کره ایم قیمت متاسب و عالین دور چشم رتینال بیوتی اوف حوسئون سان بای می مری اند می هویج برینگ گرین خیلی زیادن

استفاده کردین یا نه؟

نه دیگه،همکارم از عید رفته آلمان ،اخر اردیبهشت میاد،سفارش دادم که از اونجا برام بخره،فعلا فقط پول محصولات رو دادم ،نمی دونم خریده یا نه

نه دیگه،همکارم از عید رفته آلمان ،اخر اردیبهشت میاد،سفارش دادم که از اونجا برام بخره،فعلا فقط پول مح ...

اوسرین خیلی خوبه بقیه رو هم از همین برند سفارش بدین 

برند سبامد هم المانیه و خوبه