2777
2789

من خیلی ادم گند اخلاقی بودم الان ۲۱ سالمه مثلا تا پونزده شونزده سالگی 

خلاصه خیلی بپ اخلاق بودم طلبکار بودم همش زود قهر میکردم با ادما مهربون نبودم خلاصه همش دنبال دعوا بودم 

بعد از یه مدتی از این خشم و عصبانیت و بداخلاقیم بدم اومد دپست داشتم شبیه این دخترای گوگولی مهربون باشم قلبم پر از عشق باشه 

خلاصه الان به یه جایی رسیدم ک احساس میکنم زیادی با آدما خوبم 

اشتباهاتشون رپ زود یادم میره 

یا اصلا تو نظرم بزرگ نیست 

حالا نه هیلی چیزای مهم 

مثلا دوست صمیمی نگفت من ازدواج کردم 

یا فلان دوستم با اون یکی دوستم رفت به من تعارف نکرد 

میگم خوب ک چی خوب دلش نمیخواسته کسی بدونه 

مگ زورع زندگی خودشه حق داره اره نباید میکرد ولی کار اشتباهی هم نکرده 

به نظرتون دارم این راه اشتباهه 

یا مثلا مامانم سذم داد میزنه فوش میده بی دلیل 

میگم خوب اعصابش از دست لانجا خورده حق دارع بیخیال تو به دل نگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلی خوبه اتفاقا ولی تا جایی ک خودت آسیب نبینی

اینجوری تو چشم بقیه بی ارزش نمیشم ؟ 

اون وقت هر کار دلشون میخواست بکنن و منو بی ارزش تر کنن بگن این دیوونه اس هرکی بهش فلان میکنه عین خیالش نیست

احسنت .تو از رستگارانی 🙏

اینجوری تو چشم بقیه بی ارزش نمیشم ؟ 

اون وقت هر کار دلشون میخواست بکنن و منو بی ارزش تر کنن بگن این دیوونه اس هرکی بهش فلان میکنه عین خیالش نیست

تجربه ای که به سختی کسب کردم 

ما از کسی طلبکار نیستیم. ولی بدهکاری هم به کسی نداریم 

درسته مدام توقعت از دیگران میاری پایین ولی در کنارش دیگه مثل قبل هم به اون طرف سرویس نده ! 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
اینجوری تو چشم بقیه بی ارزش نمیشم ؟ اون وقت هر کار دلشون میخواست بکنن و منو بی ارزش تر کنن بگن این د ...

همین دیگ

میگم که 

تا جایی ک بهت آسیب نزنه 

ینی در هر شرایطی مهربون نباش 

فقط با افراد مهم زندگیت خوب باش

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اینجوری تو چشم بقیه بی ارزش نمیشم ؟ اون وقت هر کار دلشون میخواست بکنن و منو بی ارزش تر کنن بگن این د ...

دقیقا من چند سال همین رفتار داشتم هر چی میان‌وعده شوهر اذیتم می کردن ندید می گرفتم و فکر می کردم خیلی ادم با گذشت و با شخصیتی هستم  یه بار مادرشوهرم داست پر مورد من حرف می زد صداش شنیدم می گفت این ولش کن هر چی حرف بارش می کنیم نمی فهمه! (یعنی همه چیزهایی که من فکر می کردم خوبی و بزرگواری هست اونها نفهمی من می دونستند)

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
اون دوستی که ازدواج کرد و بهت نگفت رو ولش کن اون دیگه دوسته تو نیست

تو پارک اتفاقی  دیدم انقدر باعاش گرم گرفتم به حرف زدن 😒

با اون دوتا دوستی که باهم میرن بیرون به من نمیگن بیا چی 

البته با اینا خیلی صمیمی نیستم دپتایی بیشتر باهم ان 

ولی منم تو ماشینشون بودم اون موقع منو پیاده کردن رفتن

دقیقا من چند سال همین رفتار داشتم هر چی میان‌وعده شوهر اذیتم می کردن ندید می گرفتم و فکر می کردم خیل ...

وای چ قدر بد 

ولی احوصله سر و کله زدن درگیری با ادما رو ندارم 

که بخوام بهشون بفهمونم کارشون اشتباهه یا من ناراحت شدم