2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید بگید این قدر مهربون بودن بده

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 47 پست
استارتر دقیقااااااا دغدغه ی ذهنی این روزای من همیناست که گفتی حتی تاپیکش رو هم زدم..مثلا قبل از اینک ...

من به خودمم حق میدم ولی به اونم حق میدم 

میگم جایی رو امضا نکرده که تا اخر عمرش با من رفتار درستی داشته باشه 

مگ من همیشه رفتار درستی دارم اصلا ندونسته 

ولی طبق این تاپیک به این نتیجه رسیدم فعلا ک همچنان کار ادما برام مهم نباشه هیچ ادم خوب و بدی وجود نداره ادما برحسب شرایطشون خرفایی میزنن کارایی میکنن من چرا باید خرص بخورم 

پلی ارزش خودمم حفظ کنم دیگ مثل قبل باهاشون نیستم یه لول میان پایین تر 

اشتباه بعدی یه لول پایین تر 

البته این مربوط به دوست و فامیل و اینجور ادماس 

برای ادمای معم زندگی مثل همسرت و اینا باید صحبت کرد باید شفاف سازی کرد با گفت و کوی سالم و محترم 

میشه دقیق تر بگید ؟؟؟

دقیق تر که 

با هرکی مثل خودش باش

نشین غصه بخور که واای فلانی چرا منو دید محل نداد یاا چرا بهم نگفت بریم بیرون چرا اینکارو‌ کرد ، ولللللللل کن اهمیت نده مثل خودشون باش ، ازت دور شدن دور شو

خدایاشکرت بخاطر وجوت ، خدایاشکرت که هوامو داری ، خدایاشکرت که سالمم ، خداروشکر بابت خانواده ام ، خدایاشکر بخاطر همه چیزهای جزئی ، خدایاشکر بخاطر هرچی که دادی و هرچی ک قراره بدی ، ❤️خدایا توکل‌میکنم بهت چون میدونم تنها تویی که واقعا دوستم داری و قلبم و‌ نمیشکنی ، تو خدای منی همه چیزمی من باورت دارم ، عاشقتم خدا  ❤️🎀 🧸عزیزم تا خدا هست از هیچی نترس و نگران هیچی نباش 🎀🧸

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استارتر دقیقااااااا دغدغه ی ذهنی این روزای من همیناست که گفتی حتی تاپیکش رو هم زدم..مثلا قبل از اینک ...

حالا چندین سال من همین طور رفتار می کردم 

یه بار تو عروسی با خانواده شوهرم سر یه میز نشسته بودیم بعد همه اشون کم کم ول کردن رفتن پیش خانواده عمه اشون نشستند و بلند بلند به بگو و بخند!   اولش گفتم طبیعیه حواسشون نبوده ولی بعد تصور کردم اگه من همین رفتار انجام داده بودم که همونجا من می شستن و می زاشتن کنار تا ۶ ماه هم هر بار یه نیشی بهم می زدن!  

(می دونی اشتباه اینجاست که خودمون می زاریم جای اونها و بهشون حق می دیم ولی اگه رفتار اونها رو بزاری روی خودت و قضیه رو دوباره مجسم کنی می بینی که چقدر فرق داره )

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
حالا چندین سال من همین طور رفتار می کردم یه بار تو عروسی با خانواده شوهرم سر یه میز نشسته بودیم بعد ...

یعنی نباید خودمونو جای بقیه بذاریم ؟؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
حالا چندین سال من همین طور رفتار می کردم یه بار تو عروسی با خانواده شوهرم سر یه میز نشسته بودیم بعد ...

برای اینکه بهتر این موضوع رو یاد بگیرم یه سوال بپرسم 

الان مثلا تو همین موضوعی که شما گفتین 

کارد درست چی بود چه واکنشی باید میداشتین 

دقیق تر که با هرکی مثل خودش باشنشین غصه بخور که واای فلانی چرا منو دید محل نداد یاا چرا بهم نگفت بری ...

ببینید ی مثال 

چند شب پیش دیدم خواهرم و اون یکی خواهرم رفتن تو اتاق و حرف میزنن 

من ناغافل رفتم داخل منظورم اینه نمی‌دونستم اونجا هستن 

من ک رفتم حرفشون رو قطع کردن 

من ب روم نیوردم و یکم نشستم و اومدم 

حالا سوالم اینه باهاشون باید چه رفتاری کنم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
ببینید ی مثال چند شب پیش دیدم خواهرم و اون یکی خواهرم رفتن تو اتاق و حرف میزنن من ناغافل رفتم داخل م ...

راجب خواهر ، من خودم ن خواهر دارم ن برادر برا این نمیدونم چ حسی بهت دست داده 

ولیییی بنظرم همون مثل قبل رفتار کنن 

خواهراتن دیگه قطعا چیز مهمی بود بهت میگفتن

خدایاشکرت بخاطر وجوت ، خدایاشکرت که هوامو داری ، خدایاشکرت که سالمم ، خداروشکر بابت خانواده ام ، خدایاشکر بخاطر همه چیزهای جزئی ، خدایاشکر بخاطر هرچی که دادی و هرچی ک قراره بدی ، ❤️خدایا توکل‌میکنم بهت چون میدونم تنها تویی که واقعا دوستم داری و قلبم و‌ نمیشکنی ، تو خدای منی همه چیزمی من باورت دارم ، عاشقتم خدا  ❤️🎀 🧸عزیزم تا خدا هست از هیچی نترس و نگران هیچی نباش 🎀🧸

بیشتر ببینید
به نظرم هر چیزی اندازه ای داره اگه کسی ناراحتت کنه بهش بگو

یه مشکلی ک هست همینه دیگ از کار بد ادما ناراحت نمیشم 

حالا سنگ که نیستم 

بگم هیچ حسی ندارم 

شاید یه کوچلوو نازاخت بشم یک ساعت بعد پلی دیگ برام مهم نیست خیلی 

برای اینکه بهتر این موضوع رو یاد بگیرم یه سوال بپرسم الان مثلا تو همین موضوعی که شما گفتین کارد درست ...

من که اون موقع بالاخره عروسی مردم بود واکنشی نشون ندادم 

تصور کن تا نیم ساعت سر به میز خالی نشسته بودم بعد کم کم یه خانواده دیگه امدن سر میز کنارم نشستند  ولی دیگه این حس بهم دست داد که اونها من جزیی از خودشون نمی دونند دیگه حتما که نباید تو روم بگن!  نمی دونم اونجا خیلی دلم برای خودم سوخت نه برای بدی هایی که تو اون چند سال بهم کرده بودن بلکه به خاطر همه خوبی هایی که تو اون چند سال بهشون کرده بودم و هیچ وقت ندیدن!  

یه موقع هایی زیادی از خودت مایه نزاشته باشی جگرت کمتر می سوزه! 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
یعنی نباید خودمونو جای بقیه بذاریم ؟؟؟؟

نه خودت جای اون بزاری توجیهش می کنی ولی اگه رفتارش را روی خودت گاهی وقت ها اصلا وحشت می کنی که من عمرا همچین رفتاری با کسی انجام بدم! 

بیشتر ببینید