2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید بگید این قدر مهربون بودن بده

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینجوری تو چشم بقیه بی ارزش نمیشم ؟ اون وقت هر کار دلشون میخواست بکنن و منو بی ارزش تر کنن بگن این د ...

ببخشید اینو میگم همینطور خوب باش ولی آویزون نباش .بذار مثلا چند بار ازت خواهش کنن بعد باهاشون برو .بگو‌  به هر دلیلی شاید دوست نداشته باشید باهاتون باشم پس مزاحم نمیشم .

یا ازدواجش رو بهت نگفت ازش دلخور نشو ولی نچسب یکم با فاصله باش .دلیلت رو هم شفاف بگو .دعوت نکردی به هر دلیلی ،بهت احترام میذارم ولی فکر کنم کمتر مزاحمت باشم راحتتری .

میفهمند که فهمیده ای و با گذشت .نادان نیستی و آویزون .

الان ب نظرم از سلامت روانی کاملی برخورداری عزیزم اتفاقا

اره راحتم ولی احساس میکنم تو چشم بقیه بی ارزش میشم و دیگ هر ماری بخوان میکنن میگن طرف حالیش نیست

خوبه که انگار زندگیو گرفتی ب یورت الکی حرص رفتار بقییه رو نمیخوری 

خدایاشکرت بخاطر وجوت ، خدایاشکرت که هوامو داری ، خدایاشکرت که سالمم ، خداروشکر بابت خانواده ام ، خدایاشکر بخاطر همه چیزهای جزئی ، خدایاشکر بخاطر هرچی که دادی و هرچی ک قراره بدی ، ❤️خدایا توکل‌میکنم بهت چون میدونم تنها تویی که واقعا دوستم داری و قلبم و‌ نمیشکنی ، تو خدای منی همه چیزمی من باورت دارم ، عاشقتم خدا  ❤️🎀 🧸عزیزم تا خدا هست از هیچی نترس و نگران هیچی نباش 🎀🧸

بیشتر ببینید
وای چ قدر بد ولی احوصله سر و کله زدن درگیری با ادما رو ندارم که بخوام بهشون بفهمونم کارشون اشتباهه ی ...

دقیقا تو می مونی با کلی آسیب روحی که برای بقیه عمر باید باهاش زندکی کنی و هر چقدر هم پیش مشاور بری و دارو مصرف کنی دیگه مثل قبل نمی شی  پس آنقدر دیگران و حفظ رابطه باهاشون تو الویت زندگیت نزار  

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

استارتر دقیقااااااا دغدغه ی ذهنی این روزای من همیناست که گفتی حتی تاپیکش رو هم زدم..

مثلا قبل از اینکه بخوام ناراحت بشم از دیگری ،، میام هی از دید اون نگاه میکنم که خب حالا شاید خسته بوده 

شاید دوست نداشته بگه 

شاید نخواسته 

و هی توجیه مبارک جوری ک دیگه ب خودم حق ناراحت شدن نمیدم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خوبه که انگار زندگیو گرفتی ب یورت الکی حرص رفتار بقییه رو نمیخوری

ولی احساس میکنم اینجوری تو چشم بقیه بی ارزش میشم 

و با خودشون میگن ولش هرکاری باهاش بکنیم اصلا حالیش نیست در حالی که من حالیمه ولی دلیلی نمیبینم براش حرص بخورم

دقیقا تو می مونی با کلی آسیب روحی که برای بقیه عمر باید باهاش زندکی کنی و هر چقدر هم پیش مشاور بری و ...

پس رفتار دیگران برام مهم نباشه 

اما بعد از اون رفتار دیک مثل قبل باهاشون نباشم اره ؟ 

یا بیشتر از این 

مثلا پلیل ناراختیمو بگم یا بگم که کارشون اشتباه بوده

دقیقا من چند سال همین رفتار داشتم هر چی میان‌وعده شوهر اذیتم می کردن ندید می گرفتم و فکر می کردم خیل ...

ای داد .چقدر بد .

منم دیدم یه پدر شوهری از عروسش که خیلی خوب بود برای تعریف می‌گفت گوسفنده.😓

ولی احساس میکنم اینجوری تو چشم بقیه بی ارزش میشم و با خودشون میگن ولش هرکاری باهاش بکنیم اصلا حالیش ...

منم همینم برام مهم نبود و بی اهمیت مثل خودشون رفتار کردم دور شدم دیگه ب خودشون اومدن 

خدایاشکرت بخاطر وجوت ، خدایاشکرت که هوامو داری ، خدایاشکرت که سالمم ، خداروشکر بابت خانواده ام ، خدایاشکر بخاطر همه چیزهای جزئی ، خدایاشکر بخاطر هرچی که دادی و هرچی ک قراره بدی ، ❤️خدایا توکل‌میکنم بهت چون میدونم تنها تویی که واقعا دوستم داری و قلبم و‌ نمیشکنی ، تو خدای منی همه چیزمی من باورت دارم ، عاشقتم خدا  ❤️🎀 🧸عزیزم تا خدا هست از هیچی نترس و نگران هیچی نباش 🎀🧸

بیشتر ببینید
اره راحتم ولی احساس میکنم تو چشم بقیه بی ارزش میشم و دیگ هر ماری بخوان میکنن میگن طرف حالیش نیست

مهم راحتی خودته بزار اونا فک کنن نفهمیدی هیچی مهم تر از خودت نیس گور باباشون

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
میشه مثلا یه مثال درموردش بزنین که درست تر متوجه بشم یکم سخته تفاوت بینشون

بعضیا هستن زیادی مهربونن اونقدی ک بقیه فقط بخاطر مهربونی باهاشونن و اون ادم مهربونه فقط مثل یه وسیله برای رفع نیاز های اون ادم دیگس..

خیلی خیلی مهربون نباش خودت آسیب میبینی..از حد نگذرون ک ازت سوءاستفاده شه..