2777
2789
چیکار کنم حالا؟جوشم میزنی؟جای جوش میمونه؟مشکل من این جای جوشاست،۲،۳ تا جوش در ماه اوکیه تحملش جاش نم ...

من جوش میزنم ‌ولی جاش نمیمونه خیلی راه هس برا درمان جوش مثلا قرص راکوتان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره بابا برو متخصص پوست و تنبلی تخمدان در صورتی مشکل سازه ک پریود نشی درحالی ک تو میشی پس زیاد نگران ...

خب بدتر نشم؟دکتر هنوز نرفتم،ولی هی میگن دارو نخورید،اصلاح سبک زندگی داشته باشید،من خودم فکر میکنم از استرس اینجوری شدم،از وقتی استرسام شروع شد جوش زدنمم شروع شد

خب بدتر نشم؟دکتر هنوز نرفتم،ولی هی میگن دارو نخورید،اصلاح سبک زندگی داشته باشید،من خودم فکر میکنم از ...

دیقا درمان تنبلی همون اصلاح سبک و جوش زدن هم گاهی میاد اونم یا استرس یا از شیرینی جات یا اجیل خوردنه که خودشم میره

دیقا درمان تنبلی همون اصلاح سبک و جوش زدن هم گاهی میاد اونم یا استرس یا از شیرینی جات یا اجیل خوردنه ...

جاش نمونه کاشکی،پال من جاش میمونه،امیدوارم بدتر نشم

جوش صورت دارم،ریزش مو هم دارم ولی تو آزمایش خونم ویتامین دی پایینه ،ریزش مو شاید واسه اون باشه

روزانه ویتامین دی باید مصرف کنی 

ورزش کن و شبا زود بخواب 

صبحا هم زود بیدار شو 

صبحانه سر ساعت 

ناهار دیر وقت نخور 

استرس کم یشه خوب میشی

تغییر سبک زندگی به شدت روش مثره

حذف قند مصنوعی

حذف فست فود

ساعت خواب و بیداری منظم

فعالیت بدنی منظم و روتین در طول هفته

نوشیدن آب کافی

من هم وقتی رفتم سونو متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم، در صورتیکه بجز موی زائد که سالها پیش لیزرش کرده بودم هیچ علامت دیگه‌ای نداشتم.

سبک زندگیم رو عوض کردم و بعد از اون و به راحتی دو تا بارداری طبیعی و بی‌دردسر داشتم.

روزانه ویتامین دی باید مصرف کنی ورزش کن و شبا زود بخواب صبحا هم زود بیدار شو صبحانه سر ساعت ناهار دی ...

همون هم شب دیر میخوابم هم استرس زیاد،ببین یعنی اصلاح کنم کیستا خودشون خوب میشن؟

روزانه ویتامین دی باید مصرف کنی ورزش کن و شبا زود بخواب صبحا هم زود بیدار شو صبحانه سر ساعت ناهار دی ...

علائم تنبلی تخمدان چیه من اصلا نمیدونم دارم ندارم

من شنیدم این و که یهو خیلی انرژی داری بعد یهو  خیلی بی‌حال میشی 

اینم علائمش هست؟

تغییر سبک زندگی به شدت روش مثرهحذف قند مصنوعیحذف فست فودساعت خواب و بیداری منظمفعالیت بدنی منظم و رو ...

والا بارداری اصلا برام مهم نیست،سلامتیم برام مهمه،پس باید ساعت خوابمو اوکی کنم

تغییر سبک زندگی به شدت روش مثرهحذف قند مصنوعیحذف فست فودساعت خواب و بیداری منظمفعالیت بدنی منظم و رو ...

یکم درباره تنبلی تخمدان توضیح میدین

من اصلا نمیدونم چیه و علائمش چیه 

در چه سنی اتفاق میفته 

من ۲۰ سالمه احتمال داره منم داشته باشم؟

مجردی؟برو دکتر دارو میده برا علایمتولی درمان نداره

نه ازدواج کردم،اصلا از وقتی ازدواج کردم جوشام شروع شد،۲۶ سال دریغ از یه جوش،یعنی این کیستا خوب نمیشن؟میگن دارو بخوری بدتر میشه