2777
2789
نه ازدواج کردم،اصلا از وقتی ازدواج کردم جوشام شروع شد،۲۶ سال دریغ از یه جوش،یعنی این کیستا خوب نمیشن ...

ن بدتر نمیشه اتفاقا جلوی بیشتر شدن کیستارو میگیره و جوشاتو کم میکنه

اگرم ارادشو داری میتونی اصلاح سبک کنی ولی باید همیشگی رعایت کنی

ن بدتر نمیشه اتفاقا جلوی بیشتر شدن کیستارو میگیره و جوشاتو کم میکنهاگرم ارادشو داری میتونی اصلاح سبک ...

والا سبک زندگی بد نیست زیاد اهل هله هوله نیستم،ورزش میکنم،وزنم که کلا زیر وزن نرماله حتی،استرس و خوابمو باید اوکی کنم،نمیدونم همه میگن قرص و دارو قطع کنی بدتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم درباره تنبلی تخمدان توضیح میدینمن اصلا نمیدونم چیه و علائمش چیه در چه سنی اتفاق میفته من ۲۰ سالم ...

والا من ۳۰ سالمه اینجوری شدم،چراشم نمیدونم،علائمش متفاوته ،ریزش مو،جوش،پریود نشدن ریزش مو

همون هم شب دیر میخوابم هم استرس زیاد،ببین یعنی اصلاح کنم کیستا خودشون خوب میشن؟

اره 

کیست هم عادیه در حد چندتا ریز مشکلی ایجاد نمیکنه 

ولی اینکه هی کیست ساز بشه باعث تنبلی میشه 

ولی نگران نباش خوب میشی 

کلا اینارو رعایت کن 

فست فود اینا نخور زیاد

سبزیجات و میوه هم زیاد استفاده کن 

شبا مدیتیشن کن

اره کیست هم عادیه در حد چندتا ریز مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اینکه هی کیست ساز بشه باعث تنبلی میشه ولی ن ...

خداکنه خوب بشم،خیلی ناراحتم،البته هنوز نتیجه سونو و آزمایش خونمو دکتر نبردم ولی سونوگرافیه بهم گفت pco حیلی خفیف 

اکثرا شبا بیداری و سرحال روزا بی حوصله و بی انرژی ولی باید سونو بری موی زاید داری؟

شبا سرحال،روزا بی انرژی رو من از نوزادی داشتما،خیلی ربطی نداره فکر کنم

فدااات بشممم 😘😘❤️🥰

یه سوال دیگه ام داشتم عزیزم،میگم توpco یعنی حتما کیست بوده تو تخمدانام؟چون تو برگه سونو نوشته کیست و توده مشاهده نشد،منظورش چیز دیگه ایه؟

اکثرا شبا بیداری و سرحال روزا بی حوصله و بی انرژی ولی باید سونو بری موی زاید داری؟

دقیافه شبا انرژی دارم خیلیییی

ولی صبح تا شب بی حوصله ام کلا

نه مو زائو ندارم

حتما پیگیری میکنم ممنون

یه سوال دیگه ام داشتم عزیزم،میگم توpco یعنی حتما کیست بوده تو تخمدانام؟چون تو برگه سونو نوشته کیست و ...

کیست ریز هست و اکثرا تو سونو مشخص نیست یا اکثر دکتر مهم نمیدونه اونارو 

به من ک اینجور گفتن