تو بحث اینو گفت. یه بارم گفت میتونستم یکی بگیرم مثل این روز باشه. یعنی قشنگ و سفید باشه. میگه تو غر غرویی . هیچکی حاضر نیست با تو زندگی کنه. میگه هر که هنر من رو ببینه پرواز میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا چند سال اول که کارتم دستش بود و چیزی هم نمیخواستم خیلی خوب بود. اصلا از این حرفا نمی زد. مدتیه کارتم رو گرفتم. گفتم درآمدت کمه به هزینه هامون نمیرسه. باید درآمد بیشتر داشته باشیم. خودم تمام حقوقم را تو خونه خرج میکنم. اونم کار میکنه ولی حاضر نیست بشینیم هزینه هامون را مشخص کنیم و درست حساب کنیم که ببینیم چه خبره.
میگه میتونستم ولی اونا رو نگرفتم تو رو گرفتم. چون فکر میکردم تحصیل کرده ای. در حالیکه اون زمان نه موقعیت خانوادگی خوبی داشت نه پول داشت نه هیچی. فقط شغل داشت. شاید از خانواده معمولی و پایین میتونست دختر قشنگ بگیره ولی نه از هر خانوادهای
فکر نکنم. نه اینطوری نیست. ولی خیلی دلش میخواد. زیبایی براش مهمه. مستقیم نمیگه. ولی میفهمم. خیلی اعتماد بنفسم رو نابود کرده. اگر راه داشت برمیگشتیم به گذشته و قبول نمی کردم. گاهی میگم حق داره. ولی کاری نمیتونم بکنم.
تازه جر نمیدم اینطوری از خود متشکره و مظلوم نمایی میکنه و میگه تو غرغرویی و و و اگه جرش بدم چی میگه. خیلی ادعای منطقی بودن داره ولی موقع عمل هیچ منطقی نداره
تازه جر نمیدم اینطوری از خود متشکره و مظلوم نمایی میکنه و میگه تو غرغرویی و و و اگه جرش بدم چی میگه ...
منم اوایل خیلی الکی از شوهرم تعریف میکردم ب خودم اومدم دیدم حالا منو قبول نداره و هی عیب میزاره روم الان کوچیکترین عیب ظاهری و باطنی رو ب روش میارم بهتر شده
بگو مرد هنری داری واسه خونه وزندگیت رو کن منم عمرمو گذاشتم تو زندگی
ببین خودش را موظف به تامین هزینه های زندگی نمیدونه. میگه تو وظیفه ته هزینه کنی. وظایف و مسوولیت خودش را لطف می دونه. اینکه من هزینه کنم را وظیفه میدونه. میگه منت میزاری. اصلا نمی پرسه مثلا این ماه چه هزینه هایی کردی. خیالش راحته که من هزینه میکنم. اگر هم نکنم خودش نداره که هزینه کنه.
ببین خودش را موظف به تامین هزینه های زندگی نمیدونه. میگه تو وظیفه ته هزینه کنی. وظایف و مسوولیت خودش ...
همون اول ماه برو ی تیکه طلا بخر بقیه ی پولتم مشخص کن مثلا پنج تومن خرج خونه میکنم بیشتر از اون شد بگو پول بده شوهر فلانی عین شب سیاهه ولی پولداره شوهر فلانی فلان چیزو خریده تو هم هی منت بزار ک معلوم نیست من تورو گرفتم یا تو منو .