2777
2789
عنوان

شوهرم گفت می تونم یکی بگیرم مثل این روز باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 79 پست

قبلا نمی‌گفت. مدتیه میگه. ا جا آره حرف زدن نامیده تا میام حرف بزنم میگه غر میزنی. خوب حرف نمی زنی. در حالیکه خودش تو بحث همه چی میگه. مثلا میگه ر ی... م یا شا...دم یا کثافت و ... 

بگو مرد هنری داری واسه خونه وزندگیت رو کن منم عمرمو گذاشتم تو زندگی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک ۵۰سالشه این چرتا و پرتا چیه میگه 😐

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
۴سال تمام نشستم غصه خوردم اگه این شکلی کنم خودمواگه بخودم برسم وفلان شوهرم میادسمتم درصورتی که بدترش ...

خودمون به این مردا اعتماد به نفس میدیدم دیگه

اونوقت خودشونو برای ما میگیرن   

هنرش  رو نگفتیا

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید