2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکوک بشم به شوهرم

354 بازدید | 35 پست

سلام لطفا بخونید خوب زندگیم رو هواس حس میکنم

خانما شوهر من قبلا که مجرد بوده یه زنه شوهردار باهاش در ارتباط بوده و اینا بعد از وقتی ازدواج کردیم دیگه خبری نشد تا دوسه بار که پیوی این زنه تو تلگرامو تو گوشی شوهرم دیدم بعدش دیگه رمز گوشیشو عوض کرد و قسم و ایه که هیچ ارتباطی نداره باهاش .من شماره اون زنه رو تلگرامم سیو داشتم تا چند روز پیش بعدش دوسه شب پیششوهرم دیده بود سیو دارم گف چرا سیوش داری و اینا  بعدش از فردای اون روز دیدم زنه عکس پروفایلاشو برداشته رفتم شماره پاک کردم دوباره سیو کنم دیگه نشد میگه تلگرام ندارد و دعوت کنید در صورتی که قسمتی که سرچش کرده بودم اکانتش هس و نوشته بازدید به تازگی .بنظرتون ممکنه شوهرم بهش گفته باشه اینجوری کنه اکانتشو ؟اصلا مگه میشه بجز دلیت زدن کار دیگه ای کرد تو تلگرام که نشه شماره طرفو من سیو کنم؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر بلاکت کرده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

از طرف اون یارو شاید بلاکت کرده

و خب بله شوهرت خیتنتکاره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

شاید رو خط دیگه نصب کرده ولی با ای دی قبل

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
بیشتر ببینید

رمز گوشی شوخرتو نداری؟

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

سیو که میشه کرد بعضی وقتا شماررو تلگرام نمیاره باید سرچش کنی تا بعد بیاد تو کانتکتات ممکنه گفته باشه اگر میگی پروفایلش رفته ولی یعنی زنه انقد عزت نفسش پایینه؟چقدر عوضی

شاید رو خط دیگه نصب کرده ولی با ای دی قبل

میشه اونجوری؟شوهرم بیاد میخام یه دعوای اساسی باهاش راه بندازم .ینی میشه شمارشو تغییر داده ولی اکانتش هس هنوز و بازدیدش زده به تازگی؟