2777
2789

یه خانمی از اقوام ما حدودا ۴۷ اینا مجرد بودن کمتر از یکسال رفته کربلا اومده و الان داره ازدواج میکنه یکی دیگه هم بهم گفت یه خانم ۳۵ ساله رفته کربلا بعد کربلا بختش باز شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه. اگه خدایی نکرده تو ازدواجشون بدبخت شن بازم باید بندازیم گردن امام حسین؟ ازدواج به این چیزا نیست. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بیشتر ببینید
امام حسین من کلاس هشتم بودم منو به ارزوم رسوندالان قهریم 🤣🤣🤣🤣💔😁نه شوخی کردم ولی اون زمان ارتبا ...

بهترین فرصت برای آشتی کنون توراهه (عیدغدیر)

هم عیده هم جشنه ی آشتی کنونتون نشه؟ 😂❤

دل على دلبر على سرور على ره علی رهبر على محشر على جان علی جانان علی ایمان علی روح على ريحان على رضوان علی الله الله الله قد دلجوي على اون قدح روى على زور بازوی علی طره ی گیسوی علی عالمی حیران از تیغ دو ابروی علی مولا مولا مولا مولا على❤

بیشتر ببینید

منم بعد از زیارت کربلا ازدواج کردم ولی چه ازدواجی؟!!!! نگم بهتره....😑🥴🤦‍♀️

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید
یعنی واقعا حاجت میده ؟

ببین اگه حاجت نده ی آرامشی به دلت میفته وقتی تو خط دعا و زیارت و نماز میفتی و خب این آرامش خیلی گرانبها و باارزشه اصن تا آرامش نباشه نمیشه زندگی رو ادامه داد

دل على دلبر على سرور على ره علی رهبر على محشر على جان علی جانان علی ایمان علی روح على ريحان على رضوان علی الله الله الله قد دلجوي على اون قدح روى على زور بازوی علی طره ی گیسوی علی عالمی حیران از تیغ دو ابروی علی مولا مولا مولا مولا على❤

بیشتر ببینید

اسی یکی از اشناهای ما خیلی اوضاعش تاریک بود رفت کربلا و اومد کلا بعد اون سفر زندگیش داره خیلی خوب میشه همه انگشت به دهن و مات موندیم 

چقد این کربلا مشکل گشاست اخه 

بیشتر ببینید