2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکوک بشم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اونجوری؟شوهرم بیاد میخام یه دعوای اساسی باهاش راه بندازم .ینی میشه شمارشو تغییر داده ولی اکانتش ...

احتمال دادم . ببین ممکنه تعویض شماره زده  ولی ای دی ایناش همونه برا همین با شماره قبلش میگه دعوت

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
بیشتر ببینید

خدا منو ببخشه یه روشی بهت میگم ببین میتونی گوشیش بگیری مواقع ورود به برنامه یا که خطی از شوهرت که همراه اول باشه داشته باشی که یه پیام میاد برا همه خطاش.بر نامه همراه من را نصب کنی بعدتماس و پیامک های اخیرش چک کنی. من قبلا این کارو کردم. الان نمیدونم بشه یا نه

با این اوضاع بچه دار نشی ازش 

یکم دست نگه دار اوضاعتو مشخص کن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
میشه اونجوری؟شوهرم بیاد میخام یه دعوای اساسی باهاش راه بندازم .ینی میشه شمارشو تغییر داده ولی اکانتش ...

احساساتتو کنترل کن سریع واکنش نشون نده، بذار اگرم خیانت کاره یه چیز درست حسابی ازش به دست بیاری که نتونه بزنه زیرش

اول سعی کن به گوشی شوهرت دسترسی پیدا کنی

اون زن بلاکت نکرده چون شمارتونداره اما بله شوهرت بهش امار داده واونم رفته تنظیمات بخش تلفن وپروفایل بازدید زده فقط مخاطبین من‌

اونایی که شماره شو دارن میتونن ببین.

یا احتمال داره زده کسی با مخاطبین وتلفنش ننونه تلگرامشو پیداکنه منم اینگزینع رو فعال کردم با شمارم نمیتونن پیدام کنن تلگرام مگر ازقبل با ایدی منودیده باشن توی سرچ تلگرامشون مونده باشه یا ایدی داده باشم بهشون.پس دوحالت داره

صد درصد شوهرت اماره داره

اونم پروفایل وهمه روبرداشته

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
اون زن بلاکت نکرده چون شمارتونداره اما بله شوهرت بهش امار داده واونم رفته تنظیمات بخش تلفن وپروفایل ...

ممنون که کامل گفتی عزیزم بنظرت چیکار کنم حالا برم با تلگرام خودم به زنه پیام بدم ایدی شوهرمو بزارم بگم به این شماره پیام بده اونو زنم فهمیده و این چیزا تا ببینم چجوری پیش میره یا ن؟

احساساتتو کنترل کن سریع واکنش نشون نده، بذار اگرم خیانت کاره یه چیز درست حسابی ازش به دست بیاری که ن ...

دنیا دور سرم میچرخه دوماهه حاملم خدا لعنتشون کنه شوهرم از موقع که فهمید باردارم سر شده باهام نه بهم زنگ میزنه نه درست جواب تلفنامو میده کارش دوره داعم پیشم نیس که بتونم ببینم چه مرگشه نگو سرش جای دیگه گرمه حالا من چیکار کنم زنه رو تهدید کنم که به شوهرشو پسرش میگم؟

دنیا دور سرم میچرخه دوماهه حاملم خدا لعنتشون کنه شوهرم از موقع که فهمید باردارم سر شده باهام نه بهم ...

جلو شوهرتو بگیر بابا 

این زنه نباشه زن دیگه 

شوهرت هرزه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
دوماهه حاملم😭

ای وای😓

بیشتر ببینید
ممنون که کامل گفتی عزیزم بنظرت چیکار کنم حالا برم با تلگرام خودم به زنه پیام بدم ایدی شوهرمو بزارم ب ...

نه تو اصلا نباید حدومرخودتو زیرپا بزاری بری به اون پیام بدی روش باز میشه وقیح ترعمل میکنه.توباید شوخرتو ادم کنی وبترسونی.

تو اول همه نیاز بهومدرک داری برای تودهنی شوهرت‌تلگرامشو وصل کن روی خطت.اس ام اسی که براش میره رو پاک کن نفهمه.به بهونه ۵دقیقه گوشیشو بگیر.بعدم ببین باکیاست.توی برنامه ایرانسل من یا همراه من  ببین خط همسرت ایرانسله یا همراه ادل هرکدوم بود وارد اون اپلیکیشن شو و تماس ها پیام هاشو چک کن‌ببین به خط اون زن زگگیده یا نه اگر تونستی یه برنامه ضبط صدانصب کن روگوشیش از همه بهتر اسمش مکعب اونو نصب کن بعد مخفیش کن از صفحه اصلی

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
نه تو اصلا نباید حدومرخودتو زیرپا بزاری بری به اون پیام بدی روش باز میشه وقیح ترعمل میکنه.توباید شوخ ...

نمیدونم چیکار کنم دنیا رو سرم اواره یه بار تلگرامشو ریختم تو گوشیم سریع فهمید بااین که اس ام اسشو پاک کرده بودم فهمید و قشقرق به پا کرد اینسری بیا خونه میرم قرص خواب بگیرم بدم بهش  بعد گوشیشو واکنم چک کنم .نمیدونم تا اون موقع چیزی بهش بگم یا نه عادی باشم؟