2777
2789
عنوان

بهترین مربی رانندگی خانم

2029 بازدید | 20 پست

سلام خدمت دوستان

بنده از سال 88 گواهینامه دارم و رانندگی نکردم، چندبار آموزشگاههای مختلف کلاس مهارت رفتم و بی فایده بود، ترس داشتم الان یکماهه با خانم عبدالله زاده عزیز آشنا شدم، تو جلسه دوم با دنده 3 و 4 تا سرعت 80 تو اتوبان با ایشون رانندگی کردم. ایشون بدون اغراق مربی هستن با وجدان کاری بسیار بالا که تجربه رانندگی بدون ترس و استرس و با جسارت رو به خانم ها یاد میدن، مثل ایشون ندیدم، اخلاق خوب، خوش برخورد، مهربون و فقط به فکر یادگیری هنرجو هستن . گام به گام تو هرجلسه برای یادگیری هر موضوع میرن جلو و توی جلسات بعدی باز هم موردهای قبلی و تکرار میکنن. من فوق العاده ازشون راضیم و مثل ایشون ندیدم و خدا رو شکر میکنم که ایشون رو سرراهم قرار داد. 

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکنه خودت خانم عبدالله زاده عزیزی جونم😭😶😶😶😂

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
بیشتر ببینید
اصلا اصلا معلوم نبود که خودشی و در حال تبلیغ 😅😅😅

شما اینطوری فکر کن، اگر تبلیغی هم میکنم چون منم یه خانم بودم مثل خیلی خانمهایی که جرات نشستن پشت فرمون و نداشتن، به لطف ایشون ولی شد. اگر هم تبلیغ باشه حتی فکر نمی‌کنم اشکالی داشته باشه یه خانم دیگه هم مثل من رانندگی بدون ترس و تجربه کنه. شما دوست نداری و رانندگیتون اوکیه چرا اومدی تو این صفحه اصلا؟ 

سلام دوستان

من چند ساله گواهی نامه داشتم امابا وجود داشتن ماشین بشدت میترسیدم پشت فرمون بشینم. یکی دوتا مربی هم عوض کردم.تهران هستم. با خانم ربیعی از طریق کامنتهای شاگرداش تو یکی از سایتها اشنا شدم  و بعد از سه جلسه کامل راه افتادم‌. ایشون با وجود اینکه مسیرم بهشون دور بود میومدن و با ماشین خودم بهم اموزش میدادند تا زودتر راه بیوفتم و جلسات طولانی نشه.  شماره  اشون رو میذارم شاید به درد کسی باشرایط  مشابه خورد:

خانم ربیعی : 09127617994

موفق باشید 

بهترین آموزشگاه رانندگی در شرق ،آموزشگاه رانندگی پارس

شهریه اقساط بدون بهره

۰۲۱۳۳۳۳۴۰۶۰

پیروزی- نبش پرواز - کوچه کریمی سرشت - پلاک یک -طبقه ۲

مربی خوبشم هم آقای جوام 

بهترین آموزشگاه رانندگی در شرق ،آموزشگاه رانندگی پارس

شهریه اقساط بدون بهره

۰۲۱۳۳۳۳۴۰۶۰

پیروزی- نبش پرواز - کوچه کریمی سرشت - پلاک یک -طبقه ۲

مربی خوبشم هم آقای جوام