2777
2789
عنوان

میشه جن ها بچم رو عوض کرده باشن و تخم جن گذاشته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 8416 بازدید | 222 پست
پسر من تو جمع باشه اصلا غیر قابل کنترل میشه و رفتارهای هیجانی وحشتناک داره هرچی بگیم هم کار خودشو می ...

متوجه شدم دوست عزیز

به هر حال هر دارویی عوارض خاص خودشو داره 

خوبیا و مزایای خودشم داره 

شما حتماً صلاح فرزندتو بهتر از هر کس دیگه ای میدونی

ان شالله زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متوجه شدم دوست عزیزبه هر حال هر دارویی عوارض خاص خودشو داره خوبیا و مزایای خودشم داره شما حتماً صلاح ...

ممنونم از دعای قشنگتون و درک و شعور و فهم بالای شما ❤️🌱🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ن شما یاد بگیر وقتی سایت عمومی نظر میدی همه میتونن پستت رو ریپلای کنن و نظر بدن...قرار نیست حرف اشتب ...

سآیت عمومی دلیل بر پرخاش و توهین به یه نفر به خاطر نظر و اعتقادش نیست 

«همه عشقی چون رومئو و ژولیت می‌خواهند، بدون آن که بدانند این عشق فقط ۳ روز دوام داشت و جان ۶ نفر را گرفت!

واقعا عجیبه این همه خرابکاری کرده شما بیدار نشدی که جلوی بچه رو بگیری 

الان از بچه طلبکاری؟!

الان اگر کار دست خودش میداد میخواستی چه کسی رو طلبکار بدونی؟! 

باید خداروشکر کنی بلایی سر خودش نیورده 

و سوال مهمتر اینه که همیشه کتکش میزنی یا اولین بار بود؟

اگر همیشه زدی رفتار بچه ات طبیعیه زورش نمیرسه بزنت خونت رو بهم میریزه و بزرگ بشه قطعا میزنت اون موقع ک قدش از تو بلندتر بشه 

دیگه نزنش ...هم بچه رو ببر مشاوره هم خودت برو و اینکه فقط خداروشکر کن بچه سالمه ان شاءالله چند سال دیگه به عنوان خاطره خوب ازش یاد کنی زندکی خیلی کوتاهه

اینم میگه خیلی متوهمه ب شدت عقل معاشش کمه کلاهبرداره قالتاقه و خلاصه بگم آتیشه

چندسالشه این جادوگر کوچولو؟؟؟

چجوری تحملش میکنین

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
نمیزنمش دوسال پیش پشت دستم داغ گذاشتم هرگز دست رو بچه هام بلند نکنم حتی بغلش کردم نازش کردم گفتم اشک ...

اسی ولی خیلی تخم تخم میگی 🥲😂

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

تخم جن چیه 😵‍💫بچه ها همینن.کسی که بچه داره نباید شکستنی وبعضیی چیزها بزاره دم دست تا بچه بهش برسه .من تا بچه هام شش ساله شن‌ حتی کابینت پایین شکستنی و شوینده نمی زارم .رول دستمال توالت ودستمال کاغذی هم نباید در دسترشون باشه .مایع و شوینده های دیگه هم همین طور .چیزهای کوچک که امکان داره قورت بدن باعث خفگی شع‌ و.....کمد هم باید حتما قفل داشته باشه .وقتی می خوای بخوابی با یه چیزی سرگرمش کن .تبلت بازی و برنامه کودک و اسباب بازی داخل اتاق کنارش باشه  و داخل همون اتاق بخواب که داره بازی می کنه