2777
2789
عنوان

میشه جن ها بچم رو عوض کرده باشن و تخم جن گذاشته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 8441 بازدید | 222 پست
عزیزم چرا به بچه پاک معصوم این نسبت هارو میدی شاید پیش فعال ، شاید مشکل داره ببرش دکتر موقع خواب خود ...

چرا خیلیاتون اشتباهی به جای بیش فعالی میگید  ، پیش فعالی؟

درستش بیش فعالیه. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا ادم دروغگویی نیستم از وقتی که یادم میاد همیشه راستگو بودم همیشه مرتب بودم من یا شوهرم کی اب ...

من تازه دخترم ۹ ساله شده بیدارباشه نمیتونم بخوابم چجوری بچه ۴ ساله رو تنها میذاری خدا نکرده بلایی سر خودش بیاره چی 

چه خوابی بودی که با صدای شکستن ظروف بیدار نشدی 

چجوری با این بچه ۴ سال کریستالاتو سالم نگه داشته بودی 

شماها که استارتر رو می‌کوبید یا مادر نیستید یا جز یک درصد خوش شانس هستید که بچه آروم دارید

مادر هستیم و هرگز یک ذره از اینکارا رو از بچه هام ندیدم!!!

چرا عادی جلوه میدی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

عزیزم من پسرم الان دوازده سالشه مهمون داشتم تو اتاق نماز میخوند پسرم رفته بود دستمال کاغذیهارو تکه تکه کرده بود بنده خدا نمازش تموم شد صدا زد بیا ببین شاهکار پسرت رو پسرم گفت کارمن نیست کار عمو حاجیه الانم دوازده سالش۰ه هنوز میخنده میگه کار عمو حاجی بودسه چهارسالThe channel colum Can you get that

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
مادر هستیم و هرگز یک ذره از اینکارا رو از بچه هام ندیدم!!!چرا عادی جلوه میدی

من حرفی از کتک زدن نزدم 

لطفا وقتی توی تاپیک شرکت میکنید مخاطب تون استارتر باشه 

اگه ریپلای کردم  و بی ادبی خدای نکرده به شما کردم جواب من رو بدید و حق هم دارید با تشکر

«همه عشقی چون رومئو و ژولیت می‌خواهند، بدون آن که بدانند این عشق فقط ۳ روز دوام داشت و جان ۶ نفر را گرفت!

استارتر خودشم طبیعی نیستزن حسابی تو کما که نرفتی خواب بودی

من جدی نرمال نیستم 😭😭😭

بچم رو کتک زدم 

افسردم و بخاطر این که اروم بشم کلی قرص خواب میخورم

من حرفی از کتک زدن نزدم لطفا وقتی توی تاپیک شرکت میکنید مخاطب تون استارتر باشه اگه ریپلای کردم و بی ...

ن شما یاد بگیر وقتی سایت عمومی نظر میدی همه میتونن پستت رو ریپلای کنن و نظر بدن...قرار نیست حرف اشتباهت رو ندید بگیریم!!!

اگر قرار بود فقط پست استاتر ریپلای بشه برا بقیه این امکان رو برمیداشتن!!!

با تشکر فراوان🌹

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....