2777
2789
عنوان

میشه جن ها بچم رو عوض کرده باشن و تخم جن گذاشته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 8443 بازدید | 222 پست

وقتی بهش میگی دعوا نمیکنم راستش رو بگو و بعد با جاروبرقی میزنیش یعنی خودت هم دروغ میگی پس بچه ازت الگو میگیره...حتما باید ببریش مشاوره شاید بیش فعاله یا بعضی نیازهاش مثل توجه و محبت تو خونه برآورده نمیشه

تازگیا متوجه شدم بچه ها هم حسودن 😁 خونه رو دست گل میکنی تر تمیز بیقراری شون میگیره همه جا رو کن فیکون میکنن 😁

منم یه دایی دارم شنیدم وقتی بچه بود خیلی شیطون و خرابکار بیش از حد 😁 فرشا رو تا میزد جمع میکرد می‌آورد وسط خیلی کارای دیگه آتیش میسوزوند رسما بقیه کارا یادم نیست

الان استاد دانشگاه شده و به شدت ترسو 😁😂

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا پسر منم همینه ۴ سالشه یعنی دیوانه میکنه خواب که تا بیداره جرات ندارم چشم رو هم بذارم یک دختر سه ساله هم دارم این دوتا باهم دیوانه ام کردن روزی ده دست لباس عوض میکنم تا چشم چپ کنم داخل حیاطن آب بازی میکنن شیر حیاط رو پلمپ کردیم از سرویس بیرون آب میکشن خونه که نگم من از ترسشون تمام کابینت پایینیا رو خالی کردم اینقدر اذیت میکنن دیروز هر کدوم رو دوتا زدم در باسنشون شب اینقدر خودمو لعنت فرستادم عذاب وجدان گرفتم با اینکه زدم انگار باهاشون بازی میکنم بدو بدو و خنده 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
تازگیا متوجه شدم بچه ها هم حسودن 😁 خونه رو دست گل میکنی تر تمیز بیقراری شون میگیره همه جا رو کن فیک ...

دقیقا من تا جارو میکنم دقیقا اینا شروع میکنن بدو بدو قسمت هایی که آشغال هست فهمیدن که کف پاشون میچسبه و من حساس هر وقت جاروبرقی روشن میکنم اینقدر با خوشحالی شروع به جیغ کشیدن میکنن میگم همسایه ها نگن این داره شکنجه میکنه اینا هم زمان جیغ میکشن 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
دقیقا من تا جارو میکنم دقیقا اینا شروع میکنن بدو بدو قسمت هایی که آشغال هست فهمیدن که کف پاشون میچسب ...

🥲😁 همشون همینن تا یه سنی ادامه داره 

شاید تا همیشه کمتر میشه ولی هست 🥲😅

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
سآیت عمومی دلیل بر پرخاش و توهین به یه نفر به خاطر نظر و اعتقادش نیست

شما گفتین اونایی که استاتر رو مقصر میدونن یا مادر نیستن یا بچه های آروم دارن

منم گفتم مادر هستیم و هیچکدوم از این رفتارا ندیدیم.چرا عادی جلوه میدی

حالا کجای پست من پرخاش و توهین بود???

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه ای ک تو بچگی شیطون نشونه هوشش هست بچه باید زیر هفت سال آزاد باشه وقتی بچه رو برا خاک بازی و بازی های مختلف نمیری خودتم بازی نمیکنی این بدبخت چیکار کنه از تنهایی ، طبق تربیت اصولی دینی زیر هفت سال باید کوتاه بیای بچه رو آزاد بزاری مثل پادشاه باهاش رفتار کن هفت تا چهارده وقت ادب یاد دادن همه چیز ، حالا اگر این بچه تو اون هفت سالی ک مثل باد میگذره ولی یه عمر تاثیر حمایتی از شما نبینه ، کتک بخوره محبتی از شما نداشته باشه چون حمایت ندیده دیگ ب حرفام گوش نمیده بزرگم بشه درست شدنش سخته ، پس سختی الانشو ب جون بخر و تربیت فرزند مطالعه داشته باش مثل کتب عباسی ولدی و...

شما گفتین اونایی که استاتر رو مقصر میدونن یا مادر نیستن یا بچه های آروم دارنمنم گفتم مادر هستیم و هی ...

زیادی پیگیر بقیه ای اذیت میشی 

راحت باش

«همه عشقی چون رومئو و ژولیت می‌خواهند، بدون آن که بدانند این عشق فقط ۳ روز دوام داشت و جان ۶ نفر را گرفت!

عنوان تاپیک نمیدونم طنزه یا جدی😂😂😂😂سوال اینجاستمدت طولانیییییک بچه شما ظرفا رو شکوندهدست به ماهی ...

من تو خانواده معروف بودم به اینکه خوابم از همه سنگین تره . اما از وقتی بچه م دنیا اومد دیگه اون بیدار باشه اصلا خوابم نمیبره . 

الان ۹ سالشه ها ! ولی اون بیدار باشه من استرس میگیرم تنها بمونه . 

حالا برا منم جالبه چطور اینقدر طووولانی و عمیق خوابش برده استارتر که بچه چهار ساله اینهمه کار انجام داده و چیزی شکسته و .... و ایشون متوجه نشده 🙄

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

والا من چون پسرم هیچوقت از این کارا نکرده درکی از این موضوع ندارم که بچه تا این حد خرابکار باشه....

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

من جدی نرمال نیستم 😭😭😭بچم رو کتک زدم افسردم و بخاطر این که اروم بشم کلی قرص خواب میخورم

الهی عزیزدلم 🥲بخاطر قرص بوده کاش ساعت قرصت عوض کن تو تایم خواب بچه بیفته

خطرناکه خواهر واقعا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
چندسالشه این جادوگر کوچولو؟؟؟چجوری تحملش میکنین

حادوگر دیگه پیرشده گفتم ک ازبچگی این طوری بود بزرگ شد بدترم شد تحملش میکنیم چون تف سربالاس اما هرروز میگم اللهی ی روزی برسه من دیگه بخاطر شرایط خاصی ک داریم محبور ب دیدن قیافه نحس این خون آشام نباشم