2777
2789
عنوان

میشه جن ها بچم رو عوض کرده باشن و تخم جن گذاشته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 8442 بازدید | 222 پست
دوتا بچه کوچیک چهارساله و ۱۵ ماهه رو تنها گذاشتم و گرفتم خوابیدم تمامه اسباب بازی هاش رو جم کردم تو ...

اره پس روی خودت هم باید کار کنی. وقتی میخوابی اول اسن دوتا رو بخوابون بعد. عادت بده یه چرت تایم بعد از ظهر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

برعکس خواهر خبیثتون پسرم خیلی مهربون و دلسوزه عاشقه سگ و گربه و اسبه با بردار کوچیکترش خیلی مهربونه ...

خب پس فقط بیش فعاله مث پسر همسایه ما ک میگه ازصبح تاشب باید مواظبش باشم خرابکاری نکنه ومیگفت روانشناس کودک براش قرص داده ولی دلم نمیاد بش بدم من بودم قرص میدادم چون واقعا شیطون وخرابکارن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفته بیش فعاله؟به خاطر یه هیجانی بودن برچسب بیش فعالی میزنید؟

به پسرم؟! 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بی عقلی خودتو ننداز سر بچه 

بچه دروغ و راستو چه میفهمه 

حتما بستری شو 

بچه چهارساله کارش همینه 

چطوری خواب بودی متوجه نشدی شاید یه بلایی سرخودش می اورد 

یهنی چی

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
بله ، دارو هم براش استفاده میکنید؟

من سه سال انکار کردم مثل استاتر دکتر میبردم هرکی میگفت مشکل نداره میگفتم دکتر خوبیه و متوجه هست و خیلی خیلی آسیب به بچه زده شد الان شش ماهه دارو میخوره و کاملا کنترل شده بازی درمانی بردم کاردرمانی رفتار درمانی و ...

از حقیقت نمیشه فرار کرد و انکارش کرد فقط زمان درمان رو از دست دادم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من سه سال انکار کردم مثل استاتر دکتر میبردم هرکی میگفت مشکل نداره میگفتم دکتر خوبیه و متوجه هست و خی ...

آها 

بسلامتی ، استاد ما می‌گفت تشخیص اشتباه متاسفانه زیاد شده، بعضی مادرا تا بچشون تکون می‌خوره میگن این بیش فعاله ، میبرن دکتر ، دکتر ریتالین میبده به بچه، می‌گفت ریتالین سمه ، سم خالص

شما پسر گلتون چه علایمی داشت ؟

دوس داشتید بگید

آها بسلامتی ، استاد ما می‌گفت تشخیص اشتباه متاسفانه زیاد شده، بعضی مادرا تا بچشون تکون می‌خوره میگن ...

😂😂😂😂

وایی از صبحه بچه منو ندید و نشناخته اسرار دارن بگن بچه بیش فعاله 

از صبحه انقدر تکرار کردم که بردم روانشناس کودکان و گفته سالمه زبونم مو در اورد 

اینجا اکثریت تخصص روغن فکری و قضاوت رو دارن😂😂

عزیزم بچه های منم همین بودن و هستن والا الان۶و۱۲سال هستن هم تنها نمیزارمشون یا یه چشمم بازه یکی بسته میخوابم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

آها بسلامتی ، استاد ما می‌گفت تشخیص اشتباه متاسفانه زیاد شده، بعضی مادرا تا بچشون تکون می‌خوره میگن ...

پسر من تو جمع باشه اصلا غیر قابل کنترل میشه و رفتارهای هیجانی وحشتناک داره هرچی بگیم هم کار خودشو میکنه متاسفانه روزگاری شد که مدرسه دیگه حتی کم آورد محدودش کردن 

ولی با همون ریتالین عالی شده شرایطتش من همه راهی رفتم تا به اینجا رسیدم 

اگر پسر اسی به صورت مداوم انجام میده و اعصبانی هست بله باید بره دکتر قرص مصرف کنه چون بزرگ که میشه ب ...

ایشون میگن دکتر بردن و مشکلی ندارن خداروشکر 

طبیعی رفتارهای پسرشون 

بله طبیعیهبچه هست دیگهولی خود اسی طبیعی نیست با این همه سر و صدا بیدار نشده خدایی نکرده بچه طوریش می ...

بنده خدا گفت دارو خورده خوابیده بوده متوجه نشده من باهاشون گپ زدم شرایط رو گفت 

بنده خدا گفت دارو خورده خوابیده بوده متوجه نشده من باهاشون گپ زدم شرایط رو گفت

اها پس دارو خورده بوده 

خب پس باز خداروشکز متوجه شده نباید تو هیچ حالتی بچه رو تنها گذاشت

خدا صبر مادرا بده 😑

اها پس دارو خورده بوده خب پس باز خداروشکز متوجه شده نباید تو هیچ حالتی بچه رو تنها گذاشتخدا صبر مادر ...

دیگه شاید خیلی اذیت بودن نتونستن