2777
2789
عنوان

کرم موبر دائمی تبلیغ نی نی سایت

137 بازدید | 14 پست

به نظرتون راست میگه ؟ میگه لیزر به درد نمیخوره چون همیشه باید بری ولی اگه از این کرم سه ماه بزنی دائمی از بین میرا،  شما چیکار میکنین موهای دست و پا رو؟

نه معلومه تبلیغه و راست نیست منکه باور نمیکنم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نوره خوبه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید

همون لیزر هم دائمی نیست

ولی من گاهی وقتا نوره  میزنم بعدش موهام کم پشت تر میشه و دیرتر هم در میاد اگه ادامش بدی فکر مبکنم خوبه  و تاثیر داره

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
همون لیزر هم دائمی نیستولی من گاهی وقتا نوره میزنم بعدش موهام کم پشت تر میشه و دیرتر هم در میاد اگه ...

قطعا همینطوره 

اگه بعدش بتونی روغن مورچه بزنی میگن کمتر از پنج ماه جوابه 

مثه لیزر میمونه

تبلیغ نینی سایت: چرت 

این که جلو روم حرفایی میزنین که منو عصبی یا مسخره کنین ، نشون دهنده‌ی میزان نامناسب بودن خانوادتونه 🤚🏻   شیِطان حَق داشت آدَما اَرزش پَرَستیدَن نَدارَن🖤🔗   هر کی چشم دیدن مارا ندارد آب هویج بخورد🗿☕️  بعضیا چقدر خوبن، تو زندگی کلى سختى کشیدن ولى اینقدر باهات خوب رفتار میکنن که محاله بفهمى چه غمى تو دلشونه ...! ما در کنج سکوت خود ؛ فریاد ها زده ایم... اَگہ‌ ق‍‌ی‍‌امَ‍‌ت قِ‍‌صہ‌ ب‍‌ود وَ نَ‍‌دی‍‌دَمِ‍‌ت چ‍‌ی؟‌‌‌ ─━━━━⊱✿⊰━━━━─

بیشتر ببینید