2777
2789
عنوان

خانمهای باردار شما هم اینطوری هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 31 پست
آره میگه خوبه دکتر میگه چیز خواصی نمی بینمقبلا توی جفت خون ریزی داشت .فک کنم بخاطر اون لعنتی هم هست

اگر دکتر گفته پس نگران نباش ولی باز به تکوناش توجه کن 

سر دخترم عاشق شوهرم بودم

الان ازش متنفرم

فقط دعا دعا میکنم نیاد خونه

دائم هم دل گرفتم

اشکام الکی میاد

امروز اشک میریختم که اگه ی روزی دخترم از پیشم بره چکار کنم😭😭😭

فقط دلم میخواد با دخترم باشم

و هیچ کس دیگه نباشه

فقط خودمون ۲نفر

این ۴ ماه و نیم نفرتم هر روز به شوهرم و کلا اطرافیانم بیشتر میشه

البته سختی هایی ک از اطرافیانم کشیدم هم بی تاثیر نبوده توی این حس و حالام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی دقیقا ی روز آهنگ میذارم میرقصم خونه مرتب میکنم

ی روز واسه دستشویی رفتن فقط تکون میخورم

زود عصبی میشم حوصله ناراحتی ندارم

همشم از طرف بقیه حس بد میاد سمت آدم پر انرژی منفی

تا میبینتت بذار به دنیا بیاددد سختی داری

خواب نداری

گریه میکنه فلانه 

انقدر گفتن‌من واقعا میترسم زایمان کنم‌ دوس دارم تو‌شکمم نگهش دارم

لعنتیا الان ی مورچه هم بیاری نگه داریش سخته چ برسه بچه‌چرا ته دل آدمو خالی میکنید دوس ندارم برم تو‌جمع یا کسی رو ببینم بس که انرژی منفین بعضیا

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کار خونه حتی کار خونه نمی تونم درد می گیره وسایل زیاد جمع می کنم بچم و دوستاش می ریزه و جارو اینا

منم همین وضعیت دارم همش در حال جمع کردن اسباب بازی ام وسایل خونه همه رو می‌ریزه وسط گاهی دیگه کلافه میشم ..

باز بعدی بیاد خدا به دادمون برسه رسماً چند سال اولی دیوانه میشیم

سر دخترم عاشق شوهرم بودمالان ازش متنفرمفقط دعا دعا میکنم نیاد خونهدائم هم دل گرفتماشکام الکی میادامر ...

بخاطر هورمون هاست ما رو ملعبه خودش کرده به هر سمتی بخواد میکشونه هیچکس هم باور نمیکنه میگن باردارم ادایی شدن

وایی دقیقا ی روز آهنگ میذارم میرقصم خونه مرتب میکنمی روز واسه دستشویی رفتن فقط تکون میخورمزود عصبی م ...

هر مادر و بچه ای یه جوره ..یکی بچش جیکش در نمیاد مادر راحته یکی شب تا صبح وق میزنه مادرو اسیر می‌کنه 

من احساس میکنم به خود مادر که سر بارداری و کلا شخصیتش آروم باشه یا استرسی برمیگرده چون بچه دیدم عین مادرش هیچ اذیتی نداره بچه دیدم مثل مادرش استرسی شده 

منم دقیقا مثل شمامالانم دارم گریه میکنم🥺

عزیزدلم بیا با هم گریه کنیم وای چقدر گریه کردن حالمو خوب می‌کنه ..من بخاطر دخترم نمیتونم خودمو درست خالی کنم تا میبینه ناراحتم میگه برای امام رضا گریه می‌کنی چون چند بار بخش گفتم دلم برای امام رضا تنگ شده

هر مادر و بچه ای یه جوره ..یکی بچش جیکش در نمیاد مادر راحته یکی شب تا صبح وق میزنه مادرو اسیر می‌کنه ...

اینو مردم انگار نمیفهمن و میخان تجربه روزهای سختشونو به زور به بقیه تحمیل کنن

منو خانواده شوهرم الهی خیر نبینن با اینکه میدونستم‌حاملم انقدر اذیت کردن کلی استرس‌کشیدم سر بچم خدا کنه انشالله چیزیش نشه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزدلم بیا با هم گریه کنیم وای چقدر گریه کردن حالمو خوب می‌کنه ..من بخاطر دخترم نمیتونم خودمو درست ...

😭😭😭😭

انقد خستم

چند روز دیگه هم مهمون واسم میاد

اصلا نمیخام کسی پیشم باشه

دلم میخاد بمیرم

به دخترم گفتم کاش صبح بیدار نشم😔