2777
2789
عنوان

لعنت به این شک که نمیذاره یه اب خوش از گلوم پایین بره

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 47 پست
نه کی گفته که پیامک و تماس و ضبط صوت و فیلم برای خیانت و مسائل زن و شوهری مدرک حساب نمیکنه قاضی پرون ...

بله 

من چهار سال پیش با مگالمه صدا و پیامک اسکرین رفتم گفتم دستور پرینت پیامک بدید گفتن مدرک قابل استناد نیست 

کجا کاری چهار سال پیش این پله رو رفتم اومدم 

بله من چهار سال پیش با مگالمه صدا و پیامک اسکرین رفتم گفتم دستور پرینت پیامک بدید گفتن مدرک قابل است ...

دارین اشتباه میگین لابد ، جزء محالات بوده هست که قاضی پرونده در مورد خیانت بخواد همه هیچ کنه بگه مدرک حساب نمیشه ، شما پس ثنا دارین ،شماره پرونده تون بفرستین برام من پیگیری میکنم ،محالات هست قاضی بخواد بگه صوت و فیلم و پیامک مدرک نیست برای خیانت یک اقا 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حموم بره تودل من غوغامیشه چون چیزایی دیدم توگذشته 😭چی بگم ؟😢خودت میدونی چه حالیه شایدازنظربقیه که ...

اره حتی سمتم بیاد میگم اره رفته حتما بعذ غسل لازمه اومده طرفم راحت بره حموم 

کاش ادم بعد خیانت می مرد

همه چی البته خودش میگه فقط پیام ولی خر که نیستم

چقدر سخت 

منطقی اینکه اگه برای بچه بخوای بمونی، وابستگی داشته باشی اما دلبستگی نه 

محبت بپذیر ولی نکن.از یجا به بعد هم رها کن.فکرتو درگیر نکن.مشغول چیز یا کار دیگه باش.تا بگذره بره 

اگه نه هم که طلاق 

اره حتی سمتم بیاد میگم اره رفته حتما بعذ غسل لازمه اومده طرفم راحت بره حموم کاش ادم بعد خیانت می مرد

مرگ تدریجیه 

موهام همه سفیدشده ناراحتی قلبی گرفتم 

ولی به خاطربچه هام زنده ام 

من نباشم چی میشه همون جن ده هایی که زندگی روآورارکردن روسرمون مگه به این دوتاطفل معصوم رحم میکنن پس بایدباشم وباهاشون بجنگم ازمن که دیگه گذشته 

به علم. آگاهی برسین اینقدر خودتون اذیت نکنید چرا شما خانما علم آگاهی هاتون نمیبرین بالا, اونطرف هم ی ...

صداتون از جای گرمی میاد مکه اثبات اینها بهمین راحتیه 

حالا اومدین اثبات کردیم حق طلاق گرفتیم بچه را چطور بگیریم مهریه چطور و.......

اینجا ایرانه ایراااااان و متأسفانه ما یک مادر 😥😭

صداتون از جای گرمی میاد مکه اثبات اینها بهمین راحتیه حالا اومدین اثبات کردیم حق طلاق گرفتیم بچه را چ ...

اصلا پیامک سند نیست میگه تو بغل هم گرفتی که هیچ‌وگرنه مدرک‌نبسن 

اره به خودم میگم اصلا معلومه عوض شده اونم حال من براش مهم ه ولی چه کنم

من سه ساله درگیرم خیلی هم درگیر یک زن شوهردار لعنتی عاشقش شده علی الظاهر شوهرم میگه دیگه نمیخوامش ولی اون ول کن نیست رفته طلاق گرفته بچه هاشو هم زده کنار و..... همه چیز هم ازشون دارم ولی چهارتا شاهد مرد هنگام برقرار ارتباط ندارم تازه محکوم شدم که شنود بی اجازه گرفتم 😥😥 قرص اعصاب ،تراپی و........ازهمه بدتر پسر بزرگم داغونه میگه مامان می‌دونم شرایط سخته ولی طلاق بگیری من میمیرم ....‌‌

امسال سال جدیدی با خودم گفتم به اسفل السافلین باهرکس هست من نسبت به بچه هام مسئولم فردای قیامت جوابگو باشم خودمو و بچه هامو روزهای قشنگ مو بخاطر آدمهای کثیف و خائن خراب کنم !!!! باخودم میگم این شاید امتحان الهی زندگی منه اگه بچه هام دور از جون بیماری و مشکلی داشتن 

من چیکار میبایست باشه 

بزار غم من تحمل یک آدم کثیف باشه 

دعام کنین موفق بشوم و کم کم قرص‌ها مو کنار بزارم حالم خوب بشه ........