2777
2789
عنوان

خارجی ها چه ورزشی میکنن حتی 50 سالگی هم رو فرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 24 پست
میگن بعدش اگر ول کنی چاق میشی

ول نکن . من بارداریمم مدیون بدنسازیم . الانم تو بارداری وزنم بالا نرفته . همسرمم با ۴۷سال سن دو ساله کار میکنه دردهای کمرش تمام خوب شده .ـمستعد دیابت بوده ولی الان خداروشکر خوبه . خودمم بعد زایمان دوباره میرم حتمااااا

دیدی این میوه فروش ها میوه های خوب رو میچینن رو جعبه میوه هاز داغون زیر جعبه س . بعد گول میخوری خرید ...

حرف حساب زدی

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمزش ورزش مستمره.به قول یکی، تا جوونی باید بدن و عضله بسازی. توی پیری برای پیاده روی وقت زیاده.

مربی های بدنسازی میگن نه ورزش تاثیر نداره باید حتما فیتنس و بدنسازی باشه ، بقیه ورزشا تاثیر ندارن.

ولی دارن 

من عموی بابام الان ۸۰ سالشه خیلییی سالمه عین یه جوونه سی سالع ست هم چهره ش هم بدنش تا ۶۰ سالگی والیبالیست بوده .

یه مهمون خارجی داشتیم دعوت کردیم یه سفره ایرانی انداختیم تا خرخره غذای چرب و چیلی گذاشتیم سر سفره

نهایتش یه قاشق از هر کدوم خورد و همون بعد غذا شروع کرد دور سفره راه رفتن،نمی دونم چطور تونست از خیر غذاها بگذره، بعد از ظهر هم یه پیاده روی اساسی کرد 

شام هم سالاد بدون سس خورد

لباسش یه بلوز تریکو ساده با شلوار لی بود ولی به خاطر اندام خوب چنان بهش میومد که نگو

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

مربی های بدنسازی میگن نه ورزش تاثیر نداره باید حتما فیتنس و بدنسازی باشه ، بقیه ورزشا تاثیر ندارن.ول ...

دمشون گرم😍😍

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بیشتر ببینید