2777
2789
عنوان

لعنت به این شک که نمیذاره یه اب خوش از گلوم پایین بره

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 50 پست
صداتون از جای گرمی میاد مکه اثبات اینها بهمین راحتیه حالا اومدین اثبات کردیم حق طلاق گرفتیم بچه را چ ...

من از تجربه های کاریم در دادگاه هست وجدان و صدام هم اتفاقا همیشه دلگیر از ناحقی ها که بر علم آگاهی نداشتن خانما و بجاش با احساس و هیجان وگذشت هاشون درمقابل نباید رفتاری ها یکسری آقایون دارن ، اون خانم شرایط طلاق نداره میتونه درخواست تعهد محضری وحق طلاق کنه از قاضی پرونده خیانتش ،واینم حتما بدونین دختر ۹ سالگی و پسر ۱۵ سالگی ازحضانت میان بیرون خودشون میتونن تعیین سرپرست کنن که با مادرشون زندگی کنن ومادر میشه سرپرست 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
مشکل اینه انتظار محبت داره

طرف منم همینطور 

میگه محبت کن بهم توجه کن که ترغیب نشم به طرف اون نروم 😲😲😲

موندم بخدا 

چیکار کنم بایک فاحشه در رقابتم 

به این موضوع فکر میکنم حالم از خودم بهم میخوره 

شأن من کجا و اون ....

ولی بازم میگم شاید امتحانه ...

نگاه میکنم به بچه هام امید میگیرم که بجنگم باخودم فکر میکنم همینکه خفه آت نمیکنم هنر کردم اونوقت محبت کنم😄😄!!!ولی نذر زیارت عاشورا کردم که خداوند بهم صبر و آرامش بده از این بحران درست عبور کنم انشالله 

شده محبت ظاهری ..شاید واقعا پشیمونه و نیاز به کمک داره 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از تجربه های کاریم در دادگاه هست وجدان و صدام هم اتفاقا همیشه دلگیر از ناحقی ها که بر علم آگاهی ن ...

نمی‌دونم من الان سه سال درگیرم ...آخرش با شهادت همکاران و پیامک و .... حکم به رابطه دوستی اجتماعی دادن 

منم بخاطر استفاده از شنود در ماشین شوهرم مجرمم خداروشکر رحم‌کرد بهم و منصرف شد از پیگیری اش و محکومم نکرد 

من از تجربه های کاریم در دادگاه هست وجدان و صدام هم اتفاقا همیشه دلگیر از ناحقی ها که بر علم آگاهی ن ...

البته منم همون موقع و الان با صحبتهای شما بیشتر شک میکنم که شوهر اون زنه آدم با نفوذی بود با همکاری شوهر من و ترس از ابروریزی و .... پارتی بازی چیزی انجام دادن چون اثبات موضوع و حکم سنگسار و.....خیلی سنگین بود و چند بار هم به من غیر مستقیم پیام داد که ول کنم و....

من کاری به اون زن کثیف نداشته و ندارم فقط دنبال طلاق وخضانت بچه های خودم بودم 

نمی‌دونم من الان سه سال درگیرم ...آخرش با شهادت همکاران و پیامک و .... حکم به رابطه دوستی اجتماعی دا ...

شما پیامک و اسکرین و تماس میگین داشتین همه اینا محاله یک قاضی بی اثر کنه ،لابد دفاعیه تون قوی نبوده و اقدامات هاتون طی مراحل نبوده ، درخواست های شما از قاضی پرونده تون چی ها بوده؟ دادخواست شکوائیه دادین حتما شما ، عسروحرج دادخواست ندادین بخاطر همینه کار پرونده تون پیچیده بوده بهم

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
البته منم همون موقع و الان با صحبتهای شما بیشتر شک میکنم که شوهر اون زنه آدم با نفوذی بود با همکاری ...

اصلا نفوذ معنا نداشته برای یک قاضی پرونده خیانت حتی باشن برادرشون اثر نمیده چون مسئله محیط خانواده تا نسل ها گریبان گیری داره ،چرا چون اون قاضی میدونه حکم نفوذی اثر بزاره فردا کلا روزها یک خانمی نبوده از خیانت تعهدی که بهش شده تا زنده فراموش کنه حتی اگ همون یکبار فقط بوده باشه ،چون این رفتارهای یک مرد متأهل به نبایدها تعریف شده ، چون امکان داشته اون خانم فکر انتقام میگیره وبچه های اون خانواده که پدرشون هست تربیت سالم نمیشن چون پدر اشتباه نبایدها کرده 

بیشتر ببینید
من فقط از محبت کردن بهش واهمه دارم که نکنه بگه عجب خریهنکنه ده سال دیگه دستش رو بشه که دیگه سنم بالا ...

اصلا ولش کن عزیزم تو زندگیتو کن بزار یه چیزی رو برات بگم ببین وقتی دونفر ازدواج میکنن یعنی باهم همراه باشن توی تمام مراحل زندگی توی خوشی و ناخوشی سختی و آسونی ولی اصلا به معنی این نیست که صاحب همدیگه شدیم شما یه انسانی برای خودت علایقی داری نه این که بی قید و بند به زندگی باشیما نه ولی نه زن صاحب شوهرشه نه شوهر صاحب زنشه رها باش عزیزم بزار اگه واقعا دلش قراره جای دیگه گیر کنه بزار گیر کنه و بره رفتنی میره تو با شک کردن هیچی رو نمیتونی تنظیم کنی حتما پیش مشاور برو

برید مشاوره خانواده حتما

اینجوری تو حتی طلاق هم بگیری بازم مشکلت حل نمیشه با نفر بعدی هم ممکنه به مشکل بخوری!

دنبال روش‌های واقعی و علمی برای پوست و زیبایی بودم و کلی تحقیق کردم. همه‌شو تو اینجا جمع کردم: https://liyaarezoo.com/

شما پیامک و اسکرین و تماس میگین داشتین همه اینا محاله یک قاضی بی اثر کنه ،لابد دفاعیه تون قوی نبوده ...

اره شکایت کردم 

ویس هم داشتم 

اسکرین و شهادت همکاران البته خانم بودن و شهادت بر رابطه داشتن این دو نفر 

ولی رد شد 

😥

اصلا نفوذ معنا نداشته برای یک قاضی پرونده خیانت حتی باشن برادرشون اثر نمیده چون مسئله محیط خانواده ت ...

متاسفانه اثر داد 

شما چه خوش خیال 

سر همین داستانها گزارش پلیس ۱۱۰ازذتوی کلانتری یکشبه گم‌شد باورتون میشه ساعت هفت شب پلیس ۱۱۰گزارش نوشت و..... فرداش گم شد 😲🤯

اره شکایت کردم ویس هم داشتم اسکرین و شهادت همکاران البته خانم بودن و شهادت بر رابطه داشتن این دو نفر ...

خب دیگه نباید دادخواست شکوائیه میدادین چون یک درصد حساب کنید نشه باید اثبات افترا و توهین و تهمت  بشه بخاطر همین شاید طرفین دعوا اعاده حیثیت داشته باشن پس بهترین نوعش دادخواست عسروحرج دلایل بر شکاکی پیگیری و برسی از طرف اداره مخابرات و همراه بانک و ایرانسل که فتا برسی داره چون اعاده نشده شکاکی عنوان هست تهمت افترا محسوب نمیشه اشخاص طرفین دعوا هم نمیتونم اعاده حیثیت کنن

بیشتر ببینید
متاسفانه اثر داد شما چه خوش خیال سر همین داستانها گزارش پلیس ۱۱۰ازذتوی کلانتری یکشبه گم‌شد باورتون م ...

اره گزارش های پلیس مبنا داشته گم بشن ولی  تماس صدوده  ثبت میشه وضبط شده هست تاریخ ساعت همون روز نوع اعلام زنگ و مکالمات ها ذخیره هستن  وصورتجلسه امضا شده دوقسمت ثبت میشه برسی کنن صحت داشته باشه رئیس کلانتری اون مأمور مجدد صورتجلسه مینویسن

بیشتر ببینید