2777
2789
عنوان

از دختر بودن چندشم میشه

1096 بازدید | 76 پست

واقعا حالم بده هیچوقت همچین احساسات سمی نداشتم ...بعد کارزار سربازی دخترا مدام تو اکسپلورم یه سری پست میومد که مفهومش جنگ جنسیتی بود منم کامنتارو میخوندم و حسابی فشار میخوردم ..پسرایی که به بدترین نحو ممکن به زن توهین و فحاشی میکردن و ارزششو میاوردن پایین . یا یه پست دختر بدنساز که تلاششو به اشتراک گذاشته بود یه عده پسر نوشته بودن هرچی هم بشی آخرش زیر مایی ...یا هم نوشته بودن ثمره تلاشت نوش جون پسرا، واسه ما داری بدنتو میسازی ...چقدر کامنتاشون لایک خورده بود  و خیلی از پسرا از نظرات اینا دفاع کرده بودن کلی نوشته بودن حق گفتی حلالت شیر مرد😑   یکی هم گفته بودن با یه مشت میخوابونمت ضعیفه  ...بعد خوندن این حرفا حالم از خودم بهم خورد اینکه به چشم یه وسیله جنسی به زن نگاه میکنن و ارزش زنو فقط همین میدونن

واقعا حس میکنم چقدر بدبختم . خودم افسردگی دارم و درکنارش وسواس فکری میدونم الان میگید بهشون توجه نکن ولی همش با خودم خودخوری میکنم ....

اینم بگم چرا هرزنی که درآمدش زیاد باشه پسرا میگن پول دوست پسرته یا پول تن فروشی؟!

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

تو اینطور مواقع باید از پسرا چندشت بشه. چیکار به خودت داری. بعدم فضای مجازی رو جدی نگیر. جوگیرن و بچه سال

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید

حسی که داری قابل درکه، اما باید بدونی این آدم‌هایی که تو فضای مجازی اینطور حرف می‌زنن، نماینده کل جامعه نیستن. خیلی از مردها برای زن‌ها احترام قائلن و چنین تفکرات سمی‌ای ندارن.  

اونایی که اینجور کامنت می‌ذارن معمولاً خودِ واقعی‌شون نیست؛ پشت یه صفحه ناشناس قایم شدن و عقده‌هاشون رو خالی می‌کنن. ولی اگه این حرفا روی روحیه‌ت تاثیر منفی گذاشته، بهتره کلاً کمتر به این چیزا توجه کنی یا حتی اگه لازم شد مدتی فضای مجازی رو محدود کنی.  

ارزش زن فقط به این حرف‌ها نیست. تو برای خودت ارزش قائل باش، تمرکزت رو بذار روی اهداف و زندگی خودت، نه نظر آدم‌های بی‌هویت تو فضای مجازی. این فقط یه سری سمپاشیه. خیلیا همچین تفکراتی ندارن، پس نذار انرژی و روحیه‌تو خراب کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینطور مواقع باید از پسرا چندشت بشه. چیکار به خودت داری. بعدم فضای مجازی رو جدی نگیر. جوگیرن و بچ ...

آخه همشون پشت هم هستن برای تخریب زنها 

حرفاشون حالمو بهم زد😭

از جنس خودت بدت اومد 

غیر دو گزینه یا دختر یا پسر 

پس از پسرا بدت بیاد ن ما دخترا 

ما اینقدر خوبیم ک نگو 

بهشون بگو نصف جامعه زن هستن 

و نصف دیگر مارو آوردن

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

قرار نیست بخاطر حرف دو سه تا بچه بد دهن ، نسبت به زن بودنت دید بد پیدا کنی ، زن بودن افتخار داره چون خیلی از مردها به گرد پای زن نمیرسن و خیلی چیز های دیگه که بخوام بگم پیامم طولانی میشه ! اینو یادت نره❤️

🚫بخاطر یه سری مسائل، درخواست دوستی مگر با هماهنگی خودم رد میشه🚫

واقعا دلیلشو نمیدونی بخاطر جامعه زن ستیز تربیت افتضاح پسر توسط پدر ومادر

حتی یکسری زنها ضدزن و زن ستیزن 

اوضاع پسرا خیلی خرابه اگه ضعیف و ساده هستید ازشون دوری کنید 

آخه همشون پشت هم هستن برای تخریب زنها حرفاشون حالمو بهم زد😭

عزیزم اینستا رو جدی نگیر واقعیت رو بچسب که همون پسر برای اینکه به اصطلاح خودش یکی زیرش بخوابه دست به هرکاری میزنه. اصلا اکثر اوقات تو اینستا هیچ کامنت مثبتی پیدا نمیشه. اگه دقت کنی بری پیج  بازیگرا و سلبریتی ها رو هم بخونی به همشون فوش داده میشه بعد در واقعیت برای عکس گرفتن باهاشون سر میشکنن. جدی نگیر

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید

راستش اینا همش از تحت تاثیر قرار گرفتن ادمای عوضی مثل امثال ایسان اسلامی و... بیشتر میاد

فرهنگ و قانونا که هیچ....

معلومه که چرا همچین چیزی میگن !

چون حسودیشون میشه و دچار سوزش میشن 

اینطوری خودشونو قانع می کنن😂😂😂

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

قرار نیست بخاطر حرف دو سه تا بچه بد دهن ، نسبت به زن بودنت دید بد پیدا کنی ، زن بودن افتخار داره چون ...

دو سه تا نیستن 

تعداد لایکای کامنتایی که گفتم مجوعا بالای ۱۰۰۰۰ نفر میشه ...از همین میسوزم ، ای کاش دو سه تا بودت 

ولشون کن منم از اینا فهمیدم مرد وجود نداره یه مشت نر هستن که خودشونو بالاتر از کسی که بدنیا شون اورده میدونن 

یه پست پسره سوار بی ام و شده بود همه میگفتن حلالت کار کردی 

یه دختر دیگ هم بود با بی ام و ولی همشون گفته بودن شبی چند گرفتی 

نگاهت به مردا فقط رفع نیاز باشه نه بیشتر چون لایق عشق و محبت نیست هیچکدومشون و اینو خودشون ثابت کردن 

چ اشکال داره ماهم ثمره صبح تا شب جون کردنشون رو توی یک دقیقه خرج میکنیم

واسه اونم که کلی توهین میکنن اتفاقا تو پستای مهریه نوشته بودن هیچ موجودی مفت خور تر از زنها نیست و زنها از بدو تولد تا زمان مرگ سربار جامعه هستن