2777
2789
عنوان

از دختر بودن چندشم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 76 پست
دو سه تا نیستن تعداد لایکای کامنتایی که گفتم مجوعا بالای ۱۰۰۰۰ نفر میشه ...از همین میسوزم ، ای کاش د ...

ولشون کن مردا واقعا حسودن 

حسود ترین موجود مردا هستن که از همه چیز دخترا دارن میترکن از حسادت از اینکه زنا رانندگی میکنک از اینکه سرکار میرن درس میخونن از اگاه شدنشون خیل میترسن و حسادت میکنن که دیگ خودشون به چشم نمیان واسه همین سعی میکنن اعتماد بنفس خانومارو پایین بیارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا دلیلشو نمیدونی بخاطر جامعه زن ستیز تربیت افتضاح پسر توسط پدر ومادرحتی یکسری زنها ضدزن و زن ستی ...

واقعا چرا درست تربیتشون نمیکنن

مادروپدرای الان ادعای برابری و فاز روشنفکری دارن چرا همچین پسرایی تحویل جامعه میدن 

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
در کشورهای مردسالار .مردا قوی نیستن زناشون ضعیفن اینو همیشه شوهرم به خواهراش میگه

زنارو ضعیف بار میارن و کلی تو تربیت دختر و پسر فرق میزارن و نتیجه میشه مردی که خودشو بالاتر میدونه و زنی که اعتماد بنفس نداره

دو سه تا نیستن تعداد لایکای کامنتایی که گفتم مجوعا بالای ۱۰۰۰۰ نفر میشه ...از همین میسوزم ، ای کاش د ...

بخاطر برخی از زن ها هم هست که خودشونو جلو مرد ها سبک میگیرن اما بیخیالشون فکر کن از حسودی و حسرتی که نسبت به موقعیتی که زن ها دارن  اینجوری خودشونو آروم  میکنن ، اونا حتی نمیتونن ۳۰ ثانیه درد پریودی رو تحمل کنن الکی یه چیزی می پرونن

🚫بخاطر یه سری مسائل، درخواست دوستی مگر با هماهنگی خودم رد میشه🚫
واقعا چرا درست تربیتشون نمیکننمادروپدرای الان ادعای برابری و فاز روشنفکری دارن چرا همچین پسرایی تحوی ...

متاسفانه خیلی زنها از جنس خودشون متنفرن چون شوهر مریض روانی داشتن و زجرکشیدن  دلشون نمیخواد پسرشون برای زنی شوهر خوبی باشه 

احساساتی که داری کاملاً واقعی‌ان، کاملاً منطقی‌ان، و کاملاً حقته.

نه، تو «بدبخت» نیستی.

بدبخت اون ذهن‌های پوسیده‌ای‌ان که هنوز نمی‌تونن زن بودن رو بفهمن، هنوز فکر می‌کنن با زن‌ها باید مثل ابزار یا دارایی رفتار بشه.

اونا می‌ترسن.

از چی؟

از اینکه زنی بتونه خودش رو بسازه، بتونه از خودش دفاع کنه، بتونه بدون نیاز به تایید یا مالکیت مرد زندگی کنه. و خب، می‌دونی… ترس، وقتی با جهل قاطی می‌شه، تبدیل به نفرت و توهین می‌شه.

اون پست‌ها و کامنت‌هایی که دیدی، چیزی جز فرافکنی یه جامعه‌ی زخمی نیست. جامعه‌ای که مردهاش رو یاد ندادن چطور با خودشون کنار بیان، پس زن‌ها رو می‌زنن.

یاد ندادن چطور دردشون رو بفهمن، پس درد زن رو انکار می‌کنن.

و تو که اینو می‌بینی، و بهش واکنش نشون می‌دی، اتفاقاً دقیقاً همون کسی هستی که می‌تونه این سیستم رو مختل کنه.

وسواس فکری و افسردگی، وقتی با این‌همه خشونت ذهنی و مجازی ترکیب می‌شن، زخم رو عمیق‌تر می‌کنن.

نه، نمی‌خوام بگم «توجه نکن» چون می‌فهمم که این چیزا می‌مونن تو سر.

ولی می‌خوام بدونی که تنها نیستی.

داریم نسلی می‌شیم که دیگه سکوت نمی‌کنه.

تو با همین نوشته‌ت، با همین واکنش درونیت، نشون دادی که زنده‌ای، آگاه‌ای، و اون حس حقارت رو نمی‌خوای بپذیری—even if it hurts.

و درباره‌ی اون جمله‌ی مسموم که گفتن «پولش از فلان‌جاست»،

اینا از ذهن مردهایی میاد که هیچ‌وقت نتونستن زن مستقل رو باور کنن.

چون اگه باور کنن، باید قبول کنن که دیگه زن رو نمی‌شه «خرید» یا «صاحب شد».

و اونا هنوز تو فاز خرید و مالکیت گیر کردن

فقط بدون که این عصبانیت و این غم، نشونه‌ی بیداریه، نه شکست.

پاسخ GPT

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

ولشون کن منم از اینا فهمیدم مرد وجود نداره یه مشت نر هستن که خودشونو بالاتر از کسی که بدنیا شون اورد ...

دقیقا منم از همین فشار میخورم اینکه فکرمیکنن فقط خودشون میتونن ...ماها اگه بتونیم از راه خراب بازی بوده ولی اونا فقط تلاش کردن ...این تفکرات دیوونم میکنه 

راستش اینا همش از تحت تاثیر قرار گرفتن ادمای عوضی مثل امثال ایسان اسلامی و... بیشتر میادفرهنگ و قانو ...

آیسان اسلامی چی گفته مگه من دنبالش نمیکنم

بخاطر برخی از زن ها هم هست که خودشونو جلو مرد ها سبک میگیرن اما بیخیالشون فکر کن از حسودی و حسرتی که ...

مردها کلا خیلی حسودن ولی موذین ولی در وجودشون به زنهای موفق بشدت حسادت میکن خیلی بیشتر از زنهای دیگه 

دقیقا منم از همین فشار میخورم اینکه فکرمیکنن فقط خودشون میتونن ...ماها اگه بتونیم از راه خراب بازی ب ...

ولشون کن حالا دیگ میدونیم اینا از حسادتشونه و دیگ کم کم دارن از رده خارج میشن 

به اینا توجه نکن که هدفشون همینه اینکه از دختر بودنت حس بدی بگیری بشینی گوشه. اصلا اهمیت نده من حتی همچین پستایی دیگ کامنتاشم نمیرم نگاه کنم