2777
2789

تو یکی از تاپیکا دیدم خانم نوشته بود من خیلی خوش قدمم خونمون که تازه رفتیم خیلی مورچه میاد و مورچه برکت میاره

خونه ای داخلش مورچه زیاد میاد میتونه دلیل بر این باشه که دیر به دیر جارو میشه 

فرشا یا‌ مبلا و...کثیفه

آشغالا هرشب بیرون نمیره

باقی مانده و خرده ریزای غذا جاهایی هست که ما چشمون نمی بینه مثلا زیر فرش زیر کابینت و...

درپوشای آبراه باید بسته بشه و درزا گرفته بشه

ولی من شنیدم خونه ای ک مورچه زیاد داره دعا داره😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🤐🤐🤐🤐👌😶

من خود بلای خویشم .... از خود به کجا گریزم""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

من هر روز جمع و جارو میکنم خونم همیشع تمیزه..همیشه زیر سفره ای داریم ک چیزی تو خونه نریزه..‌اما شده مورچه دیدم...

مورچه نشانه کثیف بودن طرف نیس

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

مورچه داخل خونه نشون دهنده عدم رعایت نظافته 

این برکت و ... حرفهای خاله خان باجیای قدیم بوده که برای اینکه ایراد بهشون نگیرن از خودشون در میاوردن

البته قدیم با جارو دستی شاید رعایت نظافت سخت تر بوده ولی الان دیگه همه جارو برقی دارن و مورچه فقط در صورتی جمع میشه که خورده ریزه غذا جایی باشه

و اینکه خونه های قدیمی یا جدید هم ربط داره..خونه های من ساخت سال 90هست...تو پذیرایی دور تا دور سنگه‌..اما اتاق 

و از کنارای دیوار مورچه میاد بیرون..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید
خونه من خیلی خیلی تمیز بود .اما از دست مورچه ها نمی دونستم برم کجا .تو خونمون دعوا بیشتر بود

رطوبتم مورچه ها رو جذب میکنه مثلا اگه حمام و سرویس بهداشتی داخل باشه و راهی داشته باشه بیاان داخل 

یا آشپزخونه سرامیک بعد از شستن حتما در آبراه رو ببندین

رطوبتم مورچه ها رو جذب میکنه مثلا اگه حمام و سرویس بهداشتی داخل باشه و راهی داشته باشه بیاان داخل یا ...

دقیقا درسته .مخصوصا وقتی خونه تکونی میکردم و آشپزخونه رو آب میگرفتم .بعدش سر کله شون بیشتر پیدا میشد