2777
2789
عزیزم اونقدر درامد دارن که بتونن از پس این چیزا بربیان

نگفتم بر نمیان

قطعا میان 

ولی خب اونا هم اون درآمدی که مدنظرشون بوده تو دوران دانشجویی رو در نمیارن

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعاً؟؟؟پس من اشتباهی شنیدم ؟؟؟ خدا کنه اینجور که شما میگید باشه به خدا داستم سکته میکردم آخه چند ت ...

اینا حتما خانواده شهدا پاسدار چیزی ان، برای اونا نصف قیمتم نمیگرن

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 
نگفتم بر نمیانقطعا میان ولی خب اونا هم اون درآمدی که مدنظرشون بوده تو دوران دانشجویی رو در نمیارن

دندونپزشکی ک باید متمول باشه و پولدار باشه ، تو ایران زندگی معمولی داره ولی شغل کارمند و کارگری کلا فقیر حساب میشن

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 
دندونپزشکی ک باید متمول باشه و پولدار باشه ، تو ایران زندگی معمولی داره ولی شغل کارمند و کارگری کلا ...

منم همینو میگم 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
بیمه تامین اجتماعی که نمیده.بیمه تکمیلی دارید؟

ببین هزینه اینه خب؟ تکمیلی هم بپردازه شما باید پرداخت کنی. رسید مهر کنی ببری پولتو پس بگیری. 

هزینه عصب کشی سه و هشتصد بود برای دو کاناله