2777
2789
عنوان

برای پاک کردن زندگیتون از جادو جنبل و دور کردن جونورای ماورایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3249 بازدید | 155 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکر میکنی حقیقت اینه که تاریکی انرژی مثبت نداره و این نوره که سر شار از انرژی مثبته.

برگرد سمت منبع نور

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

جالبه چندروز پیش من برنج و مرغ درست کردم دقیقا دوتا گوجه گذاشتم تو ظرفم با سه تکه مرغ چون شام کم میخورم ی گوجه و ی تیکه مرغ یهو از ظرفم ناپدید شد

ولی من عمه اینارو فان میگیرم..اونا هم وجود دارن دیگه 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

جو خونمون و همسایه هامون سمیه!!

حالا ک قهرم ولی شوهرم به هیچوجه راضی به عوض کردن نشد

۴ساله تو اون خونم حالم خوب نیست

یه گربه سیاه روبه رو خونمون یجای خاصی داره یکسره میشینه و نگاهش به پنجره ماست

نمیدونم چرا حس میکنم شیطان

ب شوهرم ک میگفتم میگف تلقینی 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید
باز شما؟؟؟چقدر پیگیر جادو جنبلی

شما چه بخوای چه نخوای یه سری ادم هستن که دنبال خراب کردن زندگی بقیه هستن حالا به دلیل حسادت به دلیل خودکم بینی به دلیل مشکلات دوران کودکی و هزار دلیل دیگه 

اینکه من از این چیزا حرف بزنم یا نزنم توی اصل قضیه خللی ایجاد نمیکنه 

بنده خودم شاهد هستم که یه بی عقل چطور میتونه بااین چیزا خانواده ای رو بپاشه از هم

پس به نوبه خودم اطلاعاتی که دارم رو میگم شاید به کار حتی یک نفر اومد فقط همین 🙏

چقدر با دقت خوندم تا اینکه نام کاربریتو دیدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من اینقدر دعا و طلسم پیدا کردم 

تو حیاط خونه مادرم ...

اما هیچ وقت به ما آسیب نزد...برای ازدواج منم نوشته بودند...

من ازدواج خوبی داشتم ...

کلا وقتی خداوند را به عنوان قدرت اول و آخر ببینی و ایمان قلبی داشته باشی، گزندی از این چیزها بهت نمیرسه...من همیشه به خدا اعتقاد زیادی داشتم...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

شیاطین در کار ها به من کمک میکنن.

😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید