2777
2789
عنوان

برای پاک کردن زندگیتون از جادو جنبل و دور کردن جونورای ماورایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3255 بازدید | 155 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرت برای انرژی منفی که کسی با خودش میاره باید چیکار کرد؟ یکی از نزدیکان همسرم هر وقت میاد بعد رفتنش توخونه مون دعوا میشه یعنی قبلش خوش وخرم بودیم تا رفته بی دلیل دعوا شده همسرم میگه از بس حسوده چشم میزنه ولی من میگم نه چون خودش همیشه ناراحتو افسرده س با این که ماشالا سالمه همش از مریضی میناله اوضاع مالیش عالیه همیشه ناله میکنه اون انرژی منفیشو به ما انتقال میده

ادمای سمی و سواستفاده گرو و بیشعورو خودشیفته زندگیتونو بشناسید و ازشون دوری کن‌ید خیلی از مشکلاتتون ...

خرافات نیست

اینا هستن

تو قران هم اومده

سوره فلق رو بخون حتما

اونجا که میکه و من شر نفاثات فالعقد

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
من که یمدت طولانیه حس افسردگی و بیحالی دارم و سعی دارم خودمو نجات بدم ازش یهکاریم گره خوردع چندین سا ...

نزدیک اذان مغرب اسفند با کندر مخصوص دود کردن دود کن گشایش ایجاد میشه و چله سوره تکویر هم انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه 

یکی برای بابام دعا و طلسم گرفته چیکار کنم؟

اولا که اصلا بهش فکر نکنید اصلا اجازه ندید ذهنتون به این سمت و سو بره 

کارهای پدرتون رو با امور واقعی بسنجید نه ماورایی 

و کارهایی که توی تاپیک گفتم انجام بدید مطمئن باشید بعد یه مدت فراموشتون میشه این چیزا

سرکتاب باز کردن چطور؟ خوب هست یا نه؟

به هیچ عنوان حتی سمتشم نرید 

باور کنید هیچ چیزی به دست نمیارید 

همین کارایی که گفتم انجام بدید فقط 

همه چیو بسپارید به خدا که قدرت مطلق هست

جالبه چندروز پیش من برنج و مرغ درست کردم دقیقا دوتا گوجه گذاشتم تو ظرفم با سه تکه مرغ چون شام کم میخ ...

تمام امور دنیارو با ترازوی واقعیت بسنجید نه ماورا

به هیچ عنوان نذارید فکرتون مسائل رو ماورایی تجزیه تحلیل کنه 

این دنیا بر پایه واقعیت بنا شده فقط همینو به خودتون مرتب بگید 

بله، همه کار میکنن. می شورن، می سابن، جارو می کشن.

خحخخخخخ یکی تو فامیل داریم دعا نویسه میگفت موکل دارم برامون غذادرست میکنه بهش میگم پاشو کولرو خاموش کن برقا رو بزن برامون کیسه کیسه برنج میاره