2777
2789
عنوان

چه بهونه ای بیارم برای شمال نرفتن عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 57 پست
چی رو به دل گرفتی آخه؟

اینکه نزاشتن دوتایی بریم دم رفتن 

انگار حرف فامیل براشون مهم تر بوده

فامیل چیکارس

بعدم مارو نزاشتن اما اونجارو در اختیار فامیل دور قرار دادن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عروسی کردم چهار ساله به تجربه من بگو نمیام بلد عادت میشه همش باید بااونا بری بگو زشته من عقدم بیام مسافرت 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

فقط اینو بدون هیچ کس در مقابل ما هیچ وظیفه ای نداره 

اختیار با خودته بری یا نری هیچ کس نمیتونه مجبورت کنه کاری که دوست نداری انجام بدی،اما شما هم حق نداری به خاطر اینکه خونه رو در اختیار شما نزاستن و به کس دیگه ای دادن ناراحت بشی به هر حال خونه خودشه اختارشو داره

از الان زندگیرو سخت نگیر که بعد ها سخت تر میشه

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

شما از کجا مطمنی بخاطر اقوام زن باباش و کلید دادن بهشون پدرش گفته شماها نرید؟؟؟؟ شاید بعد از کنسل شدن قضیه شما بوده

شوهرت بنظرم راستشو بهت کفته بابام اینطوری گفته اونم میتونست بهونه های دیگه بیاره یا خودشو به مریضی بزنه

اینقدر بدل نباش خانم

حالا ایندفعه نمیخوای بری نرو ولی اینکارا که وای کلیدشونو دادن به فامیلشون به ما ندادن من دیگه نمیرم (بدون اینکه صددرصد مطمن باشی تازه) کار زنهای ببخشید کمی عق ده ایه نهایتش اینطوری هم باشه هر کسی اختیار اموالشو داره همسرت میتونست دو روز هتل و ویلا بگیره نهایت اگر خیلی دلش میخواست باهم برید 

خلاصه در کل سعی کنید تو زندگی انتظاراتتون از دیگران رو به حداقل برسونید اینطوری خودتون راحت ترید

الان که شمال شرجی میشه هر دوساعت باید دوش بگیری بسکه عرق میکنی با نامزدت حرف بزن اخرای شهریور یا اوایل مهر ی دوروز بریدو برگردید

ی دهه 60بیش فعال مادر ستا بچه که یکیش هنوز تو دلمه.      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بیشتر ببینید
شما از کجا مطمنی بخاطر اقوام زن باباش و کلید دادن بهشون پدرش گفته شماها نرید؟؟؟؟ شاید بعد از کنسل شد ...

اینکه کلید دادن بقیه برام مهم‌نیست

بیشتر حرف پدرش که دوتایی زشته برید برام مهم بوده مگه چیه اینهمه آدم محرمیم مثلا 

در کل دلم نمیخواد برم الانم تو عقدیم دیگ مسافرت زشته بریم اینسری من میگم زشته خانوادم نزاشتن

ببین عزیزم دقیقا بعضی از دوستان درست میگن توصیه منم اینه حتما حرف خودشونو بزن بگو خیلی دویت داشتم همراهتون بیام ولی چون قدیم و فعلا عروسی نکردیم واقعیت زیاد جالب نی من بیام مسافرت چند روزه یکی بپرسه زشت میشه وگرنه حتما میومدم ایشالا بعد از عروسی با هم سفر های زیادی میریم اینو بگو نه بی احترامی کردی نه جوری نشون دادی که دو از جون هیچی نمیفهمی کامل حرفتو زدی هر کیم میگه بگذر و کاریت نباشه به نظر من اصلا حتما اینو بگو که بفهمن

اینکه کلید دادن بقیه برام مهم‌نیستبیشتر حرف پدرش که دوتایی زشته برید برام مهم بوده مگه چیه اینهمه آد ...

وا خوب ممکنه برای بعضی خانواده ها قشنگ نباشه بابای خودت اگر بود حرفش خیبی هم منطقی بنظرت میرسید

اصلا و ابدا حرف بی راهی نزده 

شما سنت کمه اتیش ت تنده قدیما یک اصطلاحی بود که میگفتن طرف عقد کزده یخ کرده

نمیخوام بازش کنم حتی نمیخوام بگم اون طرز تفکر لزوما درسته میخوام بگم این چیزی بوده که واقعا خیلی ها در سن و سال پدر شوهرت ممکنه فکر کنن

سفر با خانواده همسر هم با سفر دوتایی هم یکی نیست با خانواده جلوه بهتری داره

خلاصه بقول یکی از خانمها اینقدر سخت نگیر همه که نمیشه مثل ما فکر کنن

یک احترام در این حد به حرف نسبتا منطقی بزرگتر هم کار سختی نیست بنظرم  

ناراحتی شوهرت به حرف بنظر تو غیرمنطقی پدرش گوش کرده ولی میخوام اینو بپرسم شما به حرف پدر مادرت اصلا گوش نمیدی نه؟ فقط به شوهر که میرسید انتظار دارید خانواده ش براش عن باشن و اصلا اهمیتی به حرفاشون ندن اونم وقتی بهرحال یک منطق و توجیهی داره حرفاشون 

اینکه نزاشتن دوتایی بریم دم رفتن انگار حرف فامیل براشون مهم تر بودهفامیل چیکارسبعدم مارو نزاشتن اما ...

اون حرف دومت که فامیل دور رفت و ما رو نگذاشتن که بی اساس هست. خب شما رو به خاطر اینکه هنوز عروسی نکردید نگذاشتند. قبل از شما کلید اونجا رو به خیلی ها دادند و بعدا هم خواهند داد. مسایل رو با هم قاطی نکن.
در مورد اینکه حرف فامی براشون مهم هست و اینا خب حق داری. ولی خیلی خانواده های اینطورن. حالا شما می خواهی چی کار کنی؟  با اعتراضات الکی دل خودتو خون کنی. اینجوری غیرمستقیم بگی نمی خوام بیام هیچ کس نمی فهمه از چی ناراحتی. فقط فکر می کنند بدقلق و بهانه گیر هستی. 

ببین عزیزم دقیقا بعضی از دوستان درست میگن توصیه منم اینه حتما حرف خودشونو بزن بگو خیلی دویت داشتم هم ...

شماها واقعا متوجه نیستید سفر با خانواده همسر در عقد با سفر دونفره در عقد جلوه متفاوتی داره ؟؟؟

تازه اون تو عید بوده خوب اون موقع همه میپرسیدن

الان که نباید به کسی لزوما جواب داد

چه زنهایی هستید بخدا بعد میایید میگید وای چزا شوهرمون خیانت میکنه چرا شوهرامون دوسمون نداره چرا شوهرامون خانواده خودشو ترجیح میده

شمشیر از رو ببندید فکر میکنید هیچکی هم نمی فهمه در این مورد اونا مثلا نفهمن، نمی فهمن دارید تلافی میکنید  اینقدر زرنگ نباشید بابا تهش خودتون بازنده هستید 

اون حرف دومت که فامیل دور رفت و ما رو نگذاشتن که بی اساس هست. خب شما رو به خاطر اینکه هنوز عروسی نکر ...

اصلا کاری به خونشون و اینکه چه طرز فکری دارن ندارم

از مسافرت فامیلی با خانوادش خوشم نمیاد

اینهمه آدم تو عقد دوتایی مسافرت رفتن تفکر عهد بوقی چیه

منم اینسری میگم پدرم اجازه نمیده با مسافرت تو عقد مخالفه مثل پدر خودش

کاری نداره برو یک تاپیک دیگه بزن برعکس داستان رو تعریف کن

بگو شوهر عقدیم گفت دوتایی بریم مسافرت اونم تو عید بابام گفت خوب نیست جلوه خوبی نداره

الان گفتیم با ما بیاد مسافرت با خانواده ما ناراحت شده و طاقچه بالا میزاره و میگه نمیام

ببین همین خانمهایی که اینجا به تو حق میدن اونجا به شوهرت میگن واه واه چقدر مسخره چقدر بچه س و یا اینکه حق با بابات بوده 

یعنی همیشه در این سایت حق با عروسه هرچقدر منطقی حرف بزنی نرود میخ اهنین در سنگ

نرو خانم بما چه حیف وقت من که جهت راهنمایی به کسی که نیومده راهنمایی بگیره و فقط اومده تایید بگیره از چهارتا زن بدتر از خودش تلف شد