2777
2789
عنوان

رابطه اتون با عروساتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماام خوبیم با عروسمون. خداروشکر .و بگم ما‌خودمون خوبیم منظورم رفتارمون با دیگران چ عروس چ داماد چ همسایه . بقیه همییشه گفتن چ فامیل چ همسایه های پدرم اینا. 

یکی از دلایلش اون چیزی رو ک واسه دختر یاپسر خودمون میخوایم واسه دختر و پسر مردمم میخوایم. 

parasoo1989@
مطمئن باش خدابهت کمک میکنه چون بدی کسی نمیخای حسادت نمیکنی فقط صبورباش

حیلی خسته ام خیلی . ولی چاره ای جز صبر ندارم.  حس میکنم این بلاهایی ک این مدت سرم اومده همش خواب بوده . وگرنه من چطوری طاقت آوردم این روزارو

🖤

مننم ی داداش دارم قربونش برم مجرد بود بلد نبود ی استکان جاب جا کنه الان مردی شده برا خودش مسئولیت پذیر انقد هم زنشو دوست داره هواشو دارره کاری شده کمک میکنه بهش همیشه میگم زن داداششم این ها رو یادش داد خوب کاری کرده جونش برا زنش میره خداروشکر اختلاف ندارن والا مثلا بیاد منو دوست داشته باشه هر روز دعوا کنن خوبه خدا نکنه

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

ایشالا زندگیت خوب بشه عزیزم 

ولی کمی تلاش کردن برای بالا بردن وضعیت زندگی و کمی حسادت هم خوبه

تا وقتی مطلقا قانع باشی پیشرفت نمیکنی

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی؟؟؟ 😍❤️مرسی دوست گلم ایشالا خدا برات بسازه😍

ایشالا زندگیت خوب بشه عزیزم ولی کمی تلاش کردن برای بالا بردن وضعیت زندگی و کمی حسادت هم خوبهتا وقتی ...

حسادت خوب نیس اما تلاش خوبه بعد زندگی هرکس درآمدش فرق داره

مننم ی داداش دارم قربونش برم مجرد بود بلد نبود ی استکان جاب جا کنه الان مردی شده برا خودش مسئولیت پذ ...

آفرین . فکرت درسته . هر بچه ای اول و آخر میره پی زندگی خودش . ما یه فامیل داشتیم آنقدر عروسشون رو اذیت کرد ک آخر طلاق گرفت . الان داداشش شده ۴۵ سال هنوز زن نگرفته . نشسته خونه پیش مامان باباش . نه کار کردنش معلومه نه زندگیش . خب ک چی . تهش چی شد اون همه فتنه انداختی ب زندگی اینا الان داداشت سفید بخت شد . 

🖤

من آرزوي قلبيم اينه كه رابطه برادرم و همسرش خوب باشه كه نيست، نه اين طلاق ميگيره نه اون! رسما ١٠ ساله توي جهنم زندگي ميكنن، به همه هم كلا هستن نه برادر من ميره سمت اونا نه اون مياد سمت ما! و با اين وجود با هم يك كلام حرف نميزنن! 

به خر درون يك لگد بزنيد و بدونيد عروستون خوشحال باشه برادر خودتونه كه نفع ميبره و آرامش داره!!!! ننه من و مادر عروس خانم كه اينو نفهميدن! 

ما ک تا الان جز خوبی چیزی ندیم ازش . خانواده اصیل و محترمی هستند از اول پول داشتن تازه به دوران رسید ...

چن ساله ازدواج کردن؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید
آفرین . فکرت درسته . هر بچه ای اول و آخر میره پی زندگی خودش . ما یه فامیل داشتیم آنقدر عروسشون رو اذ ...

حالا داداشش من تک پسره انقد وابسته بودیم یادمه بعد عروسی اومد سوییچ بابامو بگیره بابام جلو در داد بههش گفت دیگه تنها نیا اینجا مگر کار ضروری باشه نذاشت بیاد تو داداششم هی گفت بیام ی چای بخورم گفت برو