2777
2789
عنوان

رابطه اتون با عروساتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 47 پست
ایشالا زندگیت خوب بشه عزیزم ولی کمی تلاش کردن برای بالا بردن وضعیت زندگی و کمی حسادت هم خوبهتا وقتی ...

من جایی نگفتم قانعم . وضع زندگی ما تو این یک و سال و نیم اینطوری شد . بخاطر کلاهبرداری ک آزمون شد همه زندگیمون رو از دست دادیم . حالا شوهرم کار میکنه منم تازه آزمون قبول شدم یک سال طول میکشه برم سرکار . همیشه ک اوضاع اینطوری نمیمونه 

🖤

دو تا برادر دارم از من کوچکترن خودم شاعلم دو تا هم بچه دارم خیای سر هممون شلوغه سالی دو سه بار خونه هم میریم اما مشکلی نداریم یکی از زنداداشام به شدت ادم سردیه نه با من فامیله با همه با اون در حد سلام و علیک و یکوت بپولی در مجموع رابطه توام با احترام بدون صمیمیت با کوچیکه هم روابط معمولی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من جایی نگفتم قانعم . وضع زندگی ما تو این یک و سال و نیم اینطوری شد . بخاطر کلاهبرداری ک آزمون شد هم ...

درسته...امروز آدم با فرداش متفاوته 

زندگی پستی و بلندی داره

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی؟؟؟ 😍❤️مرسی دوست گلم ایشالا خدا برات بسازه😍

نزدیکریکسال

به به تازه عروسه پس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

من خواهر ندارم دوتا برادر دارم...یکیش با من دوقلوعه ازدواج نکرده هنوز ارتباطمون باهم فراتر از خوبه...بااینکه ایران نیست که بتونیم زودبه زود همو ببینینم ولی اگر زودزود به هم زنگ نزنیم و صدای همو نشنویم افسردگی میگیریم...ولی برادر بزرگم...ازدواج کرده3ساله باهم حرف نمیزنیم...چرا؟خانمش دوست نداره...با مادر و پدرم در ارتباطن اما با من نه چرا؟چون خانمش اینجوری دلش میخواد چون من به خواستگاری برادرش جواب رد دادم و با کسی دیگه ازدواج کردم و از بدشانسیش اونجور که دلش میخواست نشد و من بدبخت نشدم🙂...من به زندگیش هیچ حسادتی نمیکنم ولی اون همیشه در حال گرفتن آمار زندگی منه...چرا با برادرم حرف نمیزنم؟چون دوست نداره با حرف زدن با من آرامش زنش رو به هم بزنه🙂پس همیشه هم خواهرشوهرا مقصر نیستن

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

همه که اینطور فکر نمیکنن 

مادرشوهرم یک هفته اومد خونمون همسرم توی چای ریختن و پذیرایی کمک کرد انقدر گفت دامادم کمک نمیکنه بعد که رفت کل فامیلشون فهمیدن همسر من موقع پذیرایی کمک میکنه 

خواهرشوهرمم تا حالا چند بار بخاطر خرید و وسیله با من دعوا و قهر کرده وقتی میبینن ما پیشرفت میکنیم واقعا ناراحت میشن و نشون میدن 

خواهر خودمم همینطوره چه برسه به خواهر شوهر و جالبیش اینکه قشنگ میگن ما از فلان چیز ناراحت شدیم و حسودیشون نشون میدن

شما خداروشکر اینطوری نیستی

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

حیلی خسته ام خیلی . ولی چاره ای جز صبر ندارم. حس میکنم این بلاهایی ک این مدت سرم اومده همش خواب بود ...

زندگی همینه دیگه پستی وبلندی و خوشی وناخوشی داره مابایدتحمل کنیم وصبورباشیم بالاخره بعدازهر سختی ی آسونی وجودداره