2777
2789
عنوان

حاجتروایی با چله های قرانی و نماز

314 بازدید | 39 پست

ازدواج موفق

بختگشایی 

شغل و کار

قبولی آزمون و کنکور 

شفای مریضی 

رابطه و محبت زوجین

رابطه والدین و فرزندان

خرید و فروش خانه 

رفع طلسم و جادو و سنگینی 

حفظ آبرو و سلامتی

ترک گناه و مواد

رزق و روزی و برکت

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ» 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چجوریه؟

حاجتتون چیه تا راهنمایی کنم طریقه چله هم تاپیک قبلم نوشتم

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ» 

خب؟

هر حاجتی چله ای داره برای این حاجتها چله های تجربه شده دارم خواستید راهنمایی کنم

واسه رسیدن ب فرد مورد نظر کدوم چله مناسبه؟

چله سوره یوسف

من چندین ساله کنکور میدم به امید قبولی دندون چه چله ای باید بردارم براش ؟

خودم که نائب چله کنکور و آزمون شدم با نماز استغاسه به حضرت فاطمه الزهرا س حاجتشون روا شد،، شما اگه سختتون هست چله سوره حشر و سوره مدثر رو با هم چهل روز انجام بدین، تاپیک قبلم چله رو توضیح دادم

خودم که نائب چله کنکور و آزمون شدم با نماز استغاسه به حضرت فاطمه الزهرا س حاجتشون روا شد،، شما اگه س ...

ببخشید میشه بپرسم شما اینارو از کجا میدونید ؟

شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد ...

ببخشید میشه بپرسم شما اینارو از کجا میدونید ؟

درس علوم و معارف اسلامی خوندم عزیزم