2777
2789

من خانواده آرومی دارم که حقیقتا چیزی در حقم کم نذاشتن اما اگر تبعیض یا بحثی هم پیش بیاد یا بی مهری کنند خیلی راحت میتونم ظاهرو حفظ کنم چون خوشبختانه پدرمادرم از این آدمای پر سروصدا با ظاهر آبروبری نیستند خیلی آدم حسابی و حامی به نظر می‌رسند 

ولی جز همین خانواده کسی رو تو زندگیم ندارم که دوستم داشته باشه یا توجه نشون بده چون درونگرا هم هستم مطلقا تو محل کار و جای دیگه هم اهل دوست شدن با کسی نیستم یا مثلا آقایی با من صمیمی باشه در حد دوست اجتماعی یا همکار صمیمی 

همه با من رسمی برخورد میکنند دختر جذابی نیستم 

بقیشو تو پست میگم 

اگر بعدا همسرم به من توجه نکنه من دستم به هیچ جا بند نیست من نمیتونم حسادتشو تحریک کنم اگه اون نباشه دیگه هیچکس نیست من گزینه دیگه ای ندارم ولی اون به احتمال ۹۹ درصد قرار نیست اینطور باشه

یه اتفاقاتی افتاده بعضی زندگی هارو دیدم ترسیدم من فقط شانسی که آوردم اینه که خودم برای زندگیم خوب تلاش میکنم و پشتوانه مالی دارم ولی کسی خاطر خواهم نیست اگه اتفاقی بیفته هیچکسو ندارم بهش زنگ بزنم دوستی ندارم و آدم تنهایی ام

این خیلی بده؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آدمی که بخواد زخم زبون بزنه دست آویزش رو هم پیدا میکنه. هر چقدر شرایط شما عالی باشه. سعی کن کسی رو ا ...

اما بعضی شرایط به آدم رذل جسارت بیشتری میده 

اگه بدونه کسی رو نداری بدجور شیر میشه 

اما بعضی شرایط به آدم رذل جسارت بیشتری میده اگه بدونه کسی رو نداری بدجور شیر میشه

نه لزوما. 

تو ممکنه تنها باشی ولی شخصیت قوی با خط قرمز های مشخص داشته باشی. 

در کل آقایون قبل از رد کردن خط قرمز ها میزان واکنش خانم رو میسنجن. و در نهایت ما به حدی که به آدم ها فضا میدیم پیشروی میکنند.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

مثلا همسن و سالامو میبینم دوست همجنس صمیمی زیاد دارن با شوهرشون بحثشون میشه با اونا میرن بیرون یا حتی خونه هم میمونن یا حرف میزنن 

یا مثلا همکارشون تولد تبریک میگه همکلاسی پسرشون تعارف می‌کنه با هم رفت و آمد کنند یا همه یادشونه این تولدشه

من خیلی تنهام

خواهر برادر خوب هم ندارم فقط پدرمادرم تو زندگیم شاید یه حرکتی بزنن ولی اونا هم تا یه جایی فقط حضور پررنگ دارن من خیلی تنهام

یکم حرفت ضد و نقیض نیس؟ از یه طرف میگی با کسی در  ارتباط نیستم چون احساس نیاز زیاد ندارم به دیگران و کلا ادم مستقلی ام از نظر احساسی بعد از طرف دیگه میگی اگه بعدا کسی نبود چی، بالاخره احساس نیاز میکنی به ارتباط داشتن یا نه؟ اگه احساس نیاز میکنی که کسی جلوتو نگرفته همین الانم میتونی شروع کنی اگه هم نه که کلا احساس نیاز نداری دیگه دغدغه ات چیه 

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

مثلا همسن و سالامو میبینم دوست همجنس صمیمی زیاد دارن با شوهرشون بحثشون میشه با اونا میرن بیرون یا حت ...

خب تنها نباش برو رفیق پیدا کن 

مثلا همسن و سالامو میبینم دوست همجنس صمیمی زیاد دارن با شوهرشون بحثشون میشه با اونا میرن بیرون یا حت ...

چرا دوستی نداری؟

از دوران تحصیل هیچکس نیست؟

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

دانشگاه یا سر کار میری؟

پستو بخونی میگه اره ولی محل کارم دارم ولی اهل دوست شدن نیستم...خب اگه خودت نخوای با کسی دوس بشی باهات نمیشن دیگه اینجاشو نفهمیدم که چرا نصفشو گفت کلا به دیگران راه نمیدم و نصف دیگشو گفت تنهام و اینا

راستشو بخوای، حرفات رو که می‌خوندم حس کردم تو یه آدم حسابی و قوی‌ای، ولی خب، تنهایی هم چیز ساده‌ای نیست.

اینکه دور و برت آدمایی هستن که انگار همیشه یه جمع و یه حمایت دارن، و تو حس می‌کنی همچین چیزی رو نداری، خب، طبیعی‌یه که آدم رو اذیت کنه.  

ولی بذار یه چیزی رو روشن کنم: اینکه الان شرایط این شکلیه، به این معنی نیست که همیشه اینجوری می‌مونه.

شاید دایره ارتباطاتت کوچیک باشه، ولی این به هیچ عنوان نشونه این نیست که تو دوست‌داشتنی نیستی. 

گاهی ما یه برداشت خاصی از خودمون داریم، که باعث می‌شه فکر کنیم بقیه هم همین‌جوری ما رو ببینن. ولی واقعیت اینه که خیلیا ممکنه واقعا از اینکه با تو ارتباط بگیرن خوشحال بشن،

فقط شاید تو به خودت این فرصت رو ندادی که اون پیوندها رو شکل بدی.  

همه چی یه قدم کوچیکه، مثلا یه برخورد دوستانه، یه پیام تبریک ساده، یا یه مکالمه‌ای که یه کم از چهارچوب رسمی بیرون باشه. قرار نیست یه‌شبه یه عالمه دوست داشته باشی، ولی چیزی که می‌دونم اینه که تو لیاقت توجه، احترام، و حمایت رو داری.  

و یه چیز دیگه، یادت باشه که تنهایی همیشه به این معنی نیست که تو مشکل داری. گاهی فقط باید راه‌هایی پیدا کرد که کمی فضا رو تغییر بده. تو ارزشمندتری از چیزی که خودت فکر می‌کنی. 

دوست پیدا کردن اصلا کار سختی نیست تنها کاری که باید بکنی اینه که به مردم و زندگی هاشون علاقه نشون بدی سوال شخصی بپرسی بزاری حرفای دلشونو بهت بزنن بعد خود بخود خودشون باهات صمیمی میشن

پستو بخونی میگه اره ولی محل کارم دارم ولی اهل دوست شدن نیستم...خب اگه خودت نخوای با کسی دوس بشی باها ...

من درونگرام دست خودم نیست نمیتونم ارتباط دوستی ایجاد و حفظ کنم حرف زیادی برای گفتن ندارم نمیتونم بحث رو گرم کنم اینقدر کم حرفم انگار وجود خارجی ندارم این چیزا اختیاری نیست که بگی خب برو دوست پیدا کن! دستور عجیبیه خب اگه می‌تونستم که مشکلم نبود 

معمولا نمیتونم زیاد کافه برم یا اجتماعی باشم ولی مواقع خاص نبود آدم ها تو زندگیم حس میشه 

البته خیلیا رو دیدم درونگرا هستند ولی چون خوشگلن پسرای دانشگاه خیلی تلاش میکنند توجهشو جلب کنند و تو مجازی فالو دارند 

بالاخره یا باید خیلی اجتماعی بود یا درونگرای جذاب من هیچکدوم نیستم معمولی ام