2777
2789
عنوان

حاجتروایی با چله های قرانی و نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 39 پست
خوب چنتا باهم نمیشه؟😂مثلاقبولی آزمون کنکور خرید خانه رزق و روزی

چرا عزبزم میشه فقط چندتا باید باهم انجام بدین چند ساعتی مبشه تا چهل روز

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ» 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب چجوریه

طریقه چله رو نوشتم تاپیک قبلم

حاجتهاتونم بگید تا چله هاشو بگم خدمتتون

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ» 

اع دوتا تاپیک بیشتر نیس

گفتم که عزیزم حاجتهاتون چیه تا چله هاش رو بگم و طریقه چله هم تاپیک قبلم نوشتم

سلام عزیزم برا ترک سیگار و شراب و نماز خوندن قبلنا میخوند الان نههههه چه چله هایی باید بخونم؟؟

سلام عزیزم 

چله سوره نور و اعلی

و همراه داشتن حرز امام جواد علیه السلام 

سلام عزیزم خوبید برا اینکه پدرم رضایت بدن ب ازدواج با کسی ک دوسش دارم چه چله ای مناسبه؟

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

سلام عزیزم خوبید برا اینکه پدرم رضایت بدن ب ازدواج با کسی ک دوسش دارم چه چله ای مناسبه؟

سلام عزیزم چله سوره یوسف 

گفتم دیگه حاجتامو میشه لطفا طریقه استفادشم بگید من پیدا نمیکنم تاپیک قبلی رو

چهل روز پشت سر هم سعی کنید تو زمان مشخص هروز با خلوص نیت با وضو رو به قبله، ترک گناه زبونی و..... چله مورد نظرتون رو با تمرکز به حاحتتون و توکل و امید داشتن بخدا بخونید زمان خوندش با کسی صحبت نکنید،، زمان عذر شرعی هم وضو بگیرید رو به قبله لباساتون تمیز باشه بخونید فقط انگشتتون به آیه های قرآن نخوره

روز شروعش قمر در عقرب نباشه

ساعت شروعش سعد باشه

حق کسی به گردنتون نباشه

صدقه اول چله حتما مبلغی پرداخت بشه

چند تا سوره هست تاپیک قبلم گذاشتم اگه حاجتی داشتید بپرسید تا چله متناسبش رو بهتون بگم

صلوات برای سلامتی و ظهور آقامون فراموش نشه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

گفتم دیگه حاجتامو میشه لطفا طریقه استفادشم بگید من پیدا نمیکنم تاپیک قبلی رو

خرید خانه سوره مومنون

ازدواج سوره طه

رزق و روزی سوره واقعه