2777
2789

تازه من شنیدم دولت طلا وارد کرده ، دولتم که به ضرر خودش راضی نیس🫡

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
عزیزم طلا پایین هم بیاد مگه مغازه دارا جنسی که بادلار ۱۰۰ تومن خریدن رو با اینهمه ضرر میفروشن ؟

اگر واقعا توافق بشه و صادرات و واردات اتفاق بیوفته برندایی ایرانی هم مجبورن قیمتاشونو تنظیم کنن

چون جنس خارجی با قیمت خوب وارد بازار میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون تو مملکت ما خیار گرون میشه، میگن مقصرش فلانیِ که اون ور آبِ! دلال و مفسد، مملکت رو قبضه کردن!

اون که صد درصد  یه عده با بالا رفتن گرون میکنن ولی پایین بیاد ارزون نمیکنن

اما خود طلا و دلار .....

فعلا بقول شما کله هویجی احمق داره جوری اقتصاد کشورشو تقویت میکنه که کل دنیا دست به دهن موندن

اره بابا برای خودشون عالیه 

امریکایی ها باید قدرشو بدونن 

کلا مسئول و مدیر دلسوز و قوی و بدون تعصب و سیاستمدار  نعمته که خدابه این اروپایی هاوامریکایی ها زیاد داده 

قشنگ همه دنیا رو میچاپن برای ملت خودشون 

مسئول های ما هم  درطول تاریخ یا توهپروت و شعارن یا جیب خودشونو پرمیکنن 

دیگه بدشانسی ماست  افتادیم توخاورمیانه پراشوب 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یعنی اینطوریه واقعا والا بخدا ماهم دوست داریم ارزونی بشه فقط چند گرم دارم برا قسط دوست دارم با قیمت ...

از کسی پول قرض کنین

اما طلاتون رو نفروشین، چون بعد از پایان مذاکرات، بالاتر میره

اما اگر کسی رو ندارین که پول بگیرین، همین الان بفروشین چون ممکنه پایین بره و شما بمونین و غم و غصه ی این پایین رفتن

اگر واقعا توافق بشه و صادرات و واردات اتفاق بیوفته برندایی ایرانی هم مجبورن قیمتاشونو تنظیم کننچون ج ...

والا من که میدونم چنین اتفاقی نمیوفته ۳۰ تومن حباب زدن واسه دلار یک و نیمم واسه طلا که مذاکره کردن خودشون بیارن پایین بگن آره مذاکره همینقد خوبه چون دولت دلش میخواد مذاکره کنه

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
کاش اونایی که نونشون توی تحریم و تورمه یه مدت لال بشن این کله هویجی احمق هم جوگیربشه سرحرفاش بمونه و ...

چقدر ساده‌اید شماها که فکر میکنید اون کله هویج کار رو درست می‌کنه 

قیمت طلا و دلار موقتی توسط یک عده اومده پایین تا به مردم اینجوری مخابره کنند که آی مردم!  دیدید چاره‌ی کار تو مذاکره هست؟

اون کله هویج هم جایی نمی‌خوابه که آب زیرش بره 

به ضرر اسرائیل هم کاری نمی‌کنه 

اون تاجره و فقط میخواد چیزی به دست بیاره اونم با قیمت کم

هرچیزی هست تو همین ممکلته 

یه عده زالو که نمی‌دونم واقعا از مذاکره چی بهشون میرسه ، بزارن قیمت طلا و دلار خیلی خیلی کمتر ازینا میاد

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

اره بابا برای خودشون عالیه امریکایی ها باید قدرشو بدونن کلا مسئول و مدیر دلسوز و قوی و بدون تعصب و س ...

دقیقا

میدونی چرا؟

چون ادم ۶ کلاسه نمیاد بشه رییس جمهور.

دکتری که کارش طبابته نمیشه رییس جمهور

باپارتی بازی نمیاد بشه کاره ای

و همه هم جز ثروت مندان نیازی به دزدی ندارن

ولی ماشالا ایران....

از جیب ملت کمک کردن به بقیه رو یادت رفت که بگی

به هرکی هم کمک کردن که دربه در تر شد سوریه و یمن و لبنان و همه با خاک یکین همشم جنگه همه هم اواره شدن سراخرم بشارم فرار کرد رفت!!!

والا من که میدونم چنین اتفاقی نمیوفته ۳۰ تومن حباب زدن واسه دلار یک و نیمم واسه طلا که مذاکره کردن خ ...

منم موافقم و میگم صحبت از توافق الکیه

با توجه ب شناخت طرف خودمون میگم

ولی باتوجه به اینکه یکی از ۳کشور دارنده ی بیشترین منابع لیتیوم هستیم و ترامپ دنبال لیتیومه

احتمال اینکه بیخیال نشه، زیاده

هرکاری میکنه برای رسیدن ب این منابع

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چقدر ساده‌اید شماها که فکر میکنید اون کله هویج کار رو درست می‌کنه قیمت طلا و دلار موقتی توسط یک عده ...

همونایین که ازتحریم نفع میبرن 

همونایی که دوست دارن همش مقابل همه عالم وایسن و شعار بدن 

ماخسته ایم از همشون 

چقدر ساده‌اید شماها که فکر میکنید اون کله هویج کار رو درست می‌کنه قیمت طلا و دلار موقتی توسط یک عده ...

واقعاا فکر کردی مافیای تحریم میذاره بیاد پایین؟؟

الان چون دارن وقت برای ادامه ی بقا میخرن مجبورن مذاکره کنن مجبور

اگه فقر تو ابران بیشتر از این بشه

ادم فقیر گرسنه رو نمیشه کنترل کرد

از کسی پول قرض کنیناما طلاتون رو نفروشین، چون بعد از پایان مذاکرات، بالاتر میرهاما اگر کسی رو ندارین ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی

مذاکره تا هفته بعد شنبه هس یا بیشتر طول میکشه؟

من حدود سی روز بعد لازم دارم نمیدونم الان بفروشم یا اون موقع..قرض نه والا هیچکی پول ندارع

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

بیشتر ببینید
ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتیمذاکره تا هفته بعد شنبه هس یا بیشتر طول میکشه؟من حدود سی روز بعد لازم د ...

مذاکره که هست حالا، تازه دیروز سلام و احوالپرسی کردن و خانواده ها با هم آشنا شدن😁

الان بفروشین

قبلش با چند تا آدم مطمئن مشورت کنین

خیلیا تحلیل میکنن بازار طلا رو

انشاءالله خیرش رو ببینین