2777
2789

الهی آمین

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بیشتر ببینید

قیمت  طلا جهانی هم زیاد میشه ربطی نداره به اوضاع ایران

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجای کاری طرف دو گرم طلا خریده داره دعا میکنه نیاد پایین دیگه فکر نمیکنن طلا بره بالا همه چیز میره ب ...

به خدا من ۶۰۰ میلیون ۷۸۰۰ خریدم فقط دعا میکنم بیاد پایین. ضررش واسم مهم نیست میخوام ما هم مثل آدم های دیگه دنیا عادی زندگی کنیم نه اینکه هر روز بترسیم از گشنگی و فقر 

کاش اونایی که نونشون توی تحریم و تورمه یه مدت لال بشن این کله هویجی احمق هم جوگیربشه سرحرفاش بمونه و ...

خدا کنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کاش اونایی که نونشون توی تحریم و تورمه یه مدت لال بشن این کله هویجی احمق هم جوگیربشه سرحرفاش بمونه و ...

فعلا بقول شما کله هویجی احمق داره جوری اقتصاد کشورشو تقویت میکنه که کل دنیا دست به دهن موندن

عزیزم طلا پایین هم بیاد مگه مغازه دارا جنسی که بادلار ۱۰۰ تومن خریدن رو با اینهمه ضرر میفروشن ؟ 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
ان‌شاءالله اونها که قصد سرمایه گذاری دارین، وقتی تا پایین ترین حد رسید، بخرین که بعدش همه اش سودِبه ...

یعنی اینطوریه واقعا  والا بخدا ماهم دوست داریم ارزونی بشه فقط چند گرم دارم برا قسط دوست دارم با قیمت خوب بفروشم تا بشه قسطو رد کنم قسطم آخر اردیبهشت هست به نظرت چیکار کنم عزیزم 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

بیشتر ببینید

با وجود اینکه وقتی تو اوج قیمت بود همه پول نقدامو دادم برای طلا ولی خدا کنه خیلییییی بیاد پایین🥲

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌