2777
2789
عنوان

آیا بچه دار شدن خود خواهی و ظلمه

632 بازدید | 63 پست

من خیلی جدی این تصمیمی گرفتم و برای همیشه قید بچه رو زدم 

با احترام ب همه مادران عزیز و اینکه بگم نظرمو ب هیچ کس تحمیل نمیکنم 

من اعتقاد دارم بچه فقط و فقط سر خودخواهی من و غریزه مادریم پاشو ب این دنیا بی عدالت و پر از کثافت وبیماری و تبعیض ها و سراسر رنج میزاره و مجبوره ب زیستن چرا وقتی نمیتونم تامینش کنم بیارمش؟؟؟ گیریم موفقم شد ک با این او. ضاع احتمالش 15 درصده پر از عقده و حسرت میشه چقدر باید بِدَوه تا ی خونه 60 متری بخره... 

اصلا چرا باید ژنمو بهش تحمیل کنم؟ چرا بدون اجازه وارد این سرزمین کنمش و بدبختی ابدی بهش هدیه بدم 

(انقدر فرزندمو دوست دارم ک وارد چرخه معیوب زندگی نمیکنمش)

کسی که همه جوره شرایطشو داره باید بچه دار بشه 

منم مخالف فقیر پروری هستم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله فقط پول و خونه و.. هم نیست من فکر می‌کنم دنیا خیلی فاسد شده 

یه آب و هوای سالم چیه همونم نداریم دیگه 

بعدشم دنیا به اندازه کافی جمعیت داره دیگه ظرفیت نداره، هرچند که وضعیت صرفا به خاطر جمعیت زیاد نیست ولی خب...

و اینکه بیاد چکار کنه اصلا

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

هدف خلقت چیه عقل کل?

برو سرچ کن اینترنت داری که

هدف اصلی خلقت انسان در قرآن، . این بدان معناست که انسان باید به خدا، مالک و خالق خود، اطاعت و خدمت کند و در مسیر او گام بردارد. این هدف، نه تنها در آیات قرآن، بلکه در سایر منابع دینی و فلسفی نیز تأکید شده است. 

خب حالا قطعا اینم متوجه نشدی ولی وقتی بفهمی دیگه بزرگترین ناملایمات هم وقتی تلاشت رو کنی و نتیجه نگیری برات قابل تحمل میشه مثل حضرت زینب که تو اون همه مصیبت گفت جز زیبایی چیزی ندیدم