2777
2789
من کتابایی که مترجم ایرانی ترجمش کرده باشه که پرش جفنگ باشه نمیخونمبعدش امریکا اومده اسنادشو چاپ کرد ...

هرجور راحتی 

قرار نیست چیزی که قبول نداری بهش صفت جفنگ نسبت بدی 

کتاب نمی‌خونی 

برو خودت مطالعه کن از هرجایی که دوست داری 

ببین تو این مدتی که قاره آمریکا توسط یه عده فتح شد و جای بومی های مظلومش گرفته شد ، تو این سال‌ها چه ها کردن

مشکل این جاست که الان بحث رو از دیدگاه تنفر از حکومت نگاه می‌کنید 

درحالی که بحث کاملا سیاسی و فرهنگی اجتماعی هست 

توبه گرگ مرگه 

نه آمریکا عوض شده

نه چیز دیگه 

همون جور غیرقابل اعتماد و عوضی

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای یه سگ چه فرقی میکنه صاحبش کی باشه ؟ بلاخره ایران مستعمره اس چه سگ بلقیس باشه چه سگ بتول 😂

اینکه از نظر شما مستعمره هست قرار نیست همه قبول داشته باشن

الانم بحثم سر مستعمره بودن یا نبودن این مملکت نیست 

حرفم ساده است 

توافق و مذاکره دستاوردی برای ما نخواهند داشت که هیچ 

ممکنه یه چیزی این وسط ضرر هم کنیم 

چون طرفمون شارلاتان تشریف داره

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

هرجور راحتی قرار نیست چیزی که قبول نداری بهش صفت جفنگ نسبت بدی کتاب نمی‌خونی برو خودت مطالعه کن از ه ...

حداقلش اینه مولا بهش حکومت نمیکنه

دینم توش ارجعیت نداره

عزیزم من دارم درباره ی سیاستش اقتصادش حرف میزنم

ماهم الان تو کشور خودمون به بلوچستانیا ظلم میکنیم

چه بسا بعضیا فکر میکنن افغانین

بعدش عزیزم بومی های امریکا سرخ پوستان که دولت های امریکا بهشون پول میدن که شهر نشین نشن

بالاخره چی میشه خودتم فهمیدی چی نوشتی 😂

مخاطبم شما نبودین

فرد دیگری بود

ایشون فهمید

طلا خریده بود برای قسطاش

اگه نگه داره، توی مذاکرات میاد پایین، ضرر میکنه

کسی رو هم نداره پول ازش قرض بگیره

بنابراین الان باید بفروشه

نیازی نیست وارد گفتگوی دو نفر دیگه بشین

البته این مملکت بیسوادپروره، حق دارین که ناآگاهی تون رو فریاد بزنین🤗

عزیزم مگرچندروزدلاررو۱۰۰بودکه همه مغازه دارارودلار۱۰۰خریدزدن ؟؟ والله خیلیاشون رودلار۴۰و۵۰وکمترخریدز ...

والا یک ماهی میشه دلار ۹۷ و ۱۰۰ تومن هست ولی بنظرم تا کلا وضع اقتصاد درست نشه صرف پایین اومدن دلار و طلا کمکی نمیکنه باز مردم میرن بیشتر میخرن و چهار روز دیگه گرون میشه میفروشن

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید