2777
2789

بعضی وقتا از سر لج شبا دیر وقت جاروبرقی میکشم اتاقمو 

چون خیلی حرف ناگفته دارم حس میکنم باید یه سر و صدایی راه بندازم تا شنیده شم 

«تو آن گل مریم سپیدی🌸🤍 ، بی تو دلم ، شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد ...»/اگه بخوام احساسم رو بهت بگم این شعر (نزار قبانی) رو میگم ؛ در رویا برای منی،  در واقعیت رویای منی:) ..../سلامی صمیمی‌تر از غم ندیدم ؛ به اندازه‌ی غم تو را دوست دارم /«حالی خیال وصلت خوش میدهد فریبم ؛ تا خود چه نقش بازد این صورت خیالی»/خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بیشتر ببینید

آره من عقده‌ ای هستم 

«تو آن گل مریم سپیدی🌸🤍 ، بی تو دلم ، شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد ...»/اگه بخوام احساسم رو بهت بگم این شعر (نزار قبانی) رو میگم ؛ در رویا برای منی،  در واقعیت رویای منی:) ..../سلامی صمیمی‌تر از غم ندیدم ؛ به اندازه‌ی غم تو را دوست دارم /«حالی خیال وصلت خوش میدهد فریبم ؛ تا خود چه نقش بازد این صورت خیالی»/خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آپارتمان نشین هستید نکنید

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشود‌گر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكه‌آدم خوبی باشید؛نه دارايى‌تان، نه لباس‌تان، نه جايى كه زندگی مى‌كنيد؛تنها آنها كه‌ قلب‌صافی‌ دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷

بیشتر ببینید

عزیزم تو اینحور مواقع یه کاغذ قلم وردار بنویس همون حرفایی ک از ذهنت میگذرع یا راه برو 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید