2777
2789
میشه بگی چیه شاید از نظر ماها وحشتناک نباشه بتونیم کمکت کنیم

من از دوران دانشگاه دوست صمیمی داشتم که الان ۸ ساله با هم دوستیم از پارسال ما رفت و آمد خانوادگیمونو با همدیگه شروع کردیم من می‌رفتم خونه اون با شوهرم اون با شوهرش و دوتا بچه‌هاش میومد خونه ما 

اون دوتا بچه داره که بچه بزرگش حدوداً ۱۹ ۲۰ ساله است ولی من بچه ندارم تا دقیقاً دو سه ماه پیش که یه روز شوهرش به من زنگ زد و خب من فکر کردم کار واجبی باهام داره وقتی که جواب دادم یه ذره طفره رفت و بعدش برگشت گفت من از تو خیلی خوشم میاد و فلان 

از اون روز به بعد من باهاش قطع ارتباط کردم و دیگه رفت و آمد نکردم دوستم هی یکی دوبار زنگ زد و من گفتم بابت یه موضوعی ناراحتم و اینا و غیر مستقیم گفتم یه مرد متاهلی به منی که متاهلم یه پیشنهاد بی‌شرمانه‌ای داده 

و حالا دقیقاً ۱۰ روزه که دوست من یه شکایی کرده و به دوست مشترکمون زنگ زده و گفته من احساس می‌کنم که شوهر خودمه که با این زنگ زده و بهش پیشنهاد داده 

ظاهرا حالش خیلی بده و فشار عصبی خیلی زیادی روشه و داره میره پیش دکتر روانپزشک و قرص می‌خوره 

نمی‌دونم باید چیکار کنم درست‌ترین کار همین قطع رابطه کردن ولی همش می‌ترسم خدایی نکرده یه وقت بلایی سرش میاد و ناخودآگاه من مقصر همه چیز باشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای نگو دلم اب میشه🤩🤩🤩😭بوی بدن و گلوی نوزادو خیلی دوسدارم

خدا قسمتت بکنه

آره بوی خوبی میده❤

سَر بر سَر و.....لَب بر لَب و......💋👄 آغووووش تو ای یار😘 رویایِ منِ عاشقِ دیوانهِ همین است😜❤

مثل من کلا خوابم به هم ریخته

خیلیی عذابه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید
فداتولی همش دردسرهمن دارم چرت میزنمدلم ی خاب راحت میخاد😢

منم فقط یه بچه ببینم وسوسه میشم ولی عمل نمیکنم😆میترسم

اصلا دوست ندارم بچه بیاد تو زندگیمون بین منو شوهرم حالا تازه شوهرم اون بچه ارو دوست داشته باشه از حسودی دق میکنم🤣

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

اره سخته انشالله بچه ی ارومی باشه نوزادیش بگذره دیگه راحت میگیری میخوابی

مرسی

تا اینجا ک آروم نبوده وروجک😂😂😂از این ب بعدش توکل ب خدا

سَر بر سَر و.....لَب بر لَب و......💋👄 آغووووش تو ای یار😘 رویایِ منِ عاشقِ دیوانهِ همین است😜❤

من از دوران دانشگاه دوست صمیمی داشتم که الان ۸ ساله با هم دوستیم از پارسال ما رفت و آمد خانوادگیمونو ...

اون اخلاق شوهر خودش و می شناخته ک شک اینطوری کرده 

دیکه حرفی بینتون ردو بدل نشد؟

اگه خودش انسان درستی هست گهگاهی در حد ی تماس فقد باهاش ارتباط بگیر اونم واس انسانیت و گرن بخاطر شوهرش زندگیت ممکنه خدای نکرده تو خطر بیفته مخصوصا اگه همسرت غیرتی باشه 

منم فقط یه بچه ببینم وسوسه میشم ولی عمل نمیکنم😆میترسماصلا دوست ندارم بچه بیاد تو زندگیمون بین منو ش ...

خوب کاری میکنی

از زندگی دونفره نهایت لذت رو ببرین😉😂

اون اخلاق شوهر خودش و می شناخته ک شک اینطوری کرده دیکه حرفی بینتون ردو بدل نشد؟اگه خودش انسان درستی ...

من به شوهرم اصلاً نگفتم این به من زنگ زده فقط گفتم چون بد نگاه می‌کنه من دیگه صلاح نمی‌دونم باهاش رفت و آمد بکنیم هی شوهرم دو سه دفعه پرسید بهت زنگ زده چیزی گفته گفتم نه نگفتم که آخرش گفت اگر بفهمم بهت زنگ زده و بهت چیزی گفتم مطمئن باش میرم آتیشش می‌زنم منم دلم برای این دوستم خیلی می‌سوزه خیلی هم خودش زن خوبیه ولی نمی‌تونم باهاش رفت و آمد بکنم از یه طرف چون دیگه به شوهرم قضیه رو گفتم و از طرف دیگه خود این دوستم و دختر بزرگش هم شک کردن به این قضیه الان دیگه واقعاً راهی برای برگشت و رفت و آمد کردن باهاش ندارم 

به خاطر حفظ زندگیمم که شده نباید باهاش رفت و آمد بکنم ولی از یه طرف دیگه همش می‌ترسم میگم اگه خدایی نکرده بلایی سرش بیاد چیکار بکنم من

خوب کاری میکنیاز زندگی دونفره نهایت لذت رو ببرین😉😂

اره همین تصمیم گرفتم تا۶ سال آینده بعدش ببینم چی میشه

تازه ۶ ماه عروسی کردم دوسال عقد بودم ۴ سالم دوست احساس میکنم وقت بچه اوردنع😆😆😆

همسرم از نی نی خوشش نمیاد حرفشم بگم هزار تا بهونه میاره میکنه نه اگه هم بیاریم چند سال بعد اونم یدونه

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️