2777
2789

یادشون بخیر اسم خانمم زیور بود چهرشون تا حدودی یکم یادمه هر جا هستن امیدوارم موفق و در سلامت و شادی و نشاط باشن

نمیدونم الان چندسالشون شده حدود ۱۵ ۱۴ سال پیش بود. هعی

چه زود گذشت ۳ ۴ بار دیگه مث همون زود گذشت ها تموم میشیم میریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چهره شون یادم نمیره از نظر من زیباترین ادم بود از بس خوش اخلاق بود هر جا هست سالم باشع خانم اوکاتی 

۳۷ سال پیش بود البته

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
خانوم داوری ۱۵ سال پیش حتی کتکایی که ازش خوردم رو یادمهولی خب نمیدونم چرا بعضی از معلمای راهنمایی و ...

من تک تک معلمامو یادمه با اینکه میانسالم🤔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

بیرون میبینمش گاهی 

شخصیت خوبی نداشت

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید