2777
2789

فکر و خیال

وقت خوابم بهم خورده تا ۳ ظهر خوابم بیدار میشم دو ساعت گیج و منگم بدنم کوفته است 

۵ صبح با فشارررر خیلی زیاد به خودم میخوابم

همش میگم فردا میرم‌باشگاه ثبت نام کنم ولی نمیتونم 

به قول همسرم دارم پرور میشم😂

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

نامزدم حالش خوب نیست تنها هم بود خونه سردرد شدید طوری که عکس چشماشو فرستاد خون بود همش منتطر بودم دا ...

منم شوهرم رفت دکتر حالش بد شده بودد

دیشب کلی گلاب ب روت بالا اورد

تازه اگه بخوابم طلبکارم میشه میگه روز بعدش ک ارع من حالم بد بوده تو مث خر گرفتی خوابیدی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شوهرم رفت دکتر حالش بد شده بودددیشب کلی گلاب ب روت بالا اوردتازه اگه بخوابم طلبکارم میشه میگه رو ...

😂😂😂

مردا همشون همینن

مال من گلودرد. وسردرد و چشم درد شدید داره

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️

ووی ددم وقتی تو سکوت و تاریکی نصف بچه رو شیر میدی چقد باحاله صدای مرچ مرچش میادددددد

این فسقلی نوزاده فعلا17 روزشه اونطور ملچ ملوچی نداره

تازه نصف شیرم از دهنش میریزه بیرون😂

سَر بر سَر و.....لَب بر لَب و......💋👄 آغووووش تو ای یار😘 رویایِ منِ عاشقِ دیوانهِ همین است😜❤

😂😂😂مردا همشون همیننمال من گلودرد. وسردرد و چشم درد شدید داره

تقصیر خودشه دیشب موقع خواب ی یاداوری راجع ب ی قضیه ای کرد بد دلمو شکست ولی چون بار هزارمشه واسم عادی بود. امروز کارما پس داد

از بهار به بعد اصلا شبا نمیتونم بخوابم نمیدونم چرا😭

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید
این فسقلی نوزاده فعلا17 روزشه اونطور ملچ ملوچی ندارهتازه نصف شیرم از دهنش میریزه بیرون😂

ای جان دلم نی نی خواست 

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

از بهار به بعد اصلا شبا نمیتونم بخوابم نمیدونم چرا😭

مثل من کلا خوابم به هم ریخته