2777
2789
عنوان

همونم که نامزدم چند ماهه ول کرده رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 80 پست
مشکل اصلیش چیه

همین که عقد کردیم عوض شد ۳۶۰ درجه . علاقه ای بهم نداره فقط میخواست آبرومو ببره انگار . من چندین خواستگار داشتم بخاطر التماسای این بهش جواب بله دادم اونم با سرنوشتم بازی کرد 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا که شکایت کردی تا آخر کار برو و به تهدیداشون اهمیت نده

میخوام تحت فشار بزارم توافقی یه مقدار پول بدن وگرنه من آدم جنگ و دعوا نیستم . خیلی بیشرفن 

اخی حساباش بلوکه شد ترسید😄 دیگه یاد میگیره تعهد الکی نیست، مهریه حقته عزیزم، زن دیگه هم بگیره، راحت ...

اخه هنوز توقیف اموال نزدیم کا . ینی با درخواست مهریه حسابش بلوکه میشه؟؟

انقدرررر بهم بدی کرده . آبروی منو برده. عقدم کرد با التماس بعدش ولم کرد . سه ماهه چشم انتطارم برگرد ...

چه بهتر میخای بری سر خونه زندگی با همچین آدمی برای چی ؟ چ بهتر ک طلاق میخاد خدا پیشونیتو بوسیده عزیزم .چرا چشم انتظار این آدم هستی .ببین با خودت فکر کن این آدم اصلا ارزششو داره؟ تو یه زنی در زندگیت عشق میخای علاقه میخای محبت میخای حتی اگه از درخواست طلاقشم منصرف بشه در تمام طول زندگیت باید دنبالش بدویی همیشه باید محبت گدایی کنی ازش توجه گدایی کنی ازش و اون هم این کارو نمیکنه و تو ب مرور زمان افسرده میشی .الان خودمم یه افسرده ب تمام معنام. دختر خوب خودتو از این آدم بکش بیرون اینا واسه آدم مرد نمیشن شوهر نمیشن 

انقدرررر بهم بدی کرده . آبروی منو برده. عقدم کرد با التماس بعدش ولم کرد . سه ماهه چشم انتطارم برگرد ...

اگه همون روز عقد پشیمون شد چرا عقد کردین؟ چرا همون روز طلاق نگرفتین؟ چه مدت قبل از عقد همو میشناختید؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چه بهتر میخای بری سر خونه زندگی با همچین آدمی برای چی ؟ چ بهتر ک طلاق میخاد خدا پیشونیتو بوسیده عزیز ...

نمیدونم هی با خودم میگم خدایا چرا سرنوشتم اینجوری شد چرا خوشبخت نشدم ‌. با خودم میگم آینده بعد طلاق واسم چطور میشه میترسم . شاید هم پشت این اتفاق تلخ حکمتی بوده ولی خیلی برام سخته این اتفاق خیلی 

۱۰۰ الان خیلی کمه من خودم مهریه طلاق اینا نگرفتم ولی اگه طلاق میگیری ۵۰۰ بگیر کم کمش

خرپوله ولی نمیده. منم میگم ۵۰۰ بده خوبه واسه توافق ولی نمیده.  البته انگار ترسیدن بخاطر شکایت