2777
2789
عنوان

همونم که نامزدم چند ماهه ول کرده رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 80 پست
توعم اونقدر پیشرفت کن نه برای اونا برای خودت .اینجور مردا بدرد نمیخورن ارزش غصه خوردن ندارن به خودت ...

درسته عزیزم توکل به خدا 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
اره اگه خدا بخواد،دارم تمام تلاشمو میکنم🥲 قربونت برم عزیزم زنده باشی

منم معلمم خیلی خوبه آدم مستقل باشه 

❤️🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم معلمم خیلی خوبه آدم مستقل باشه ❤️🫂

عالیه عزیزم موفق باشی ❤

من رشته دانشگاهیم علوم تربیتی بوده،برای همین فقط با معلمی میتونم کنار بیام

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
پس شما هم دچار خودشیفته این توکل به خدا کاش تا تابستون التماس کنه بگه توافقی هر چی بگی تمومهقوی باش ...

چقدر من و شما و دوست عزیزمون که اسم اکانتش باورم هست شبیه هم هستیم ، ما حال همدیگرو خوب میفهمیم میگن به طوفان زده میداند مصیبت های طوفان را ، منم وقتی رفتم مشاوره ، مشاور بهم گفت ایشون مشکل کمال گرایی و خودشیفتگی و تنوع طلبی داره و روزی که جدا شدم وقتی با مشاور تماس گرفتم بهم گفت خودتو ناراحت نکن مشکل از سمت شما نبوده ایشون مشکلاتی داره که به خودشم گفتم و بعدها بهش پی میبره (الهی که اون روز برسه و تقاص پس بدن که بخت مارو سیاه کردن)

من قبل از عید داخل یکی از تاپیکات برات چندین پست گذاشتم و بهت گفتم دقیقا عین خودت بودم

خوشحالم از اینکه شجاعت به خرج دادی

چقدر من و شما و دوست عزیزمون که اسم اکانتش باورم هست شبیه هم هستیم ، ما حال همدیگرو خوب میفهمیم میگن ...

عزیزم 🥲

شما هم تو عقد طلاق گرفتی؟ 

اونم شمارو نمیخواست؟ 

عزیزم 🥲شما هم تو عقد طلاق گرفتی؟ اونم شمارو نمیخواست؟

نه عزیزم من ۳ ماه بعد عروسیم متوجه شدم ایشون با همکارش که یک خانوم متاهل و بچه دار بود در ارتباطه و اقدام به طلاق کردم

ولی کلا ایشون ۲ ماه بعد عقد بهم گفته بود علاقش کم شده بعد یه مدت دوباره گفت علاقش برگشته و نمیخواد از دستم بده 

با توجه به رفتارهاش نمیتونستم قطعی بگم منو نمیخواد

چون هم نشانه های علاقه میدیدم هم نشانه های بی علاقگی

میشه گفت متزلزل و بی ثبات بود