2777
2789
عنوان

همونم که نامزدم چند ماهه ول کرده رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 80 پست
درخواست نفقه نکن ،چون میره عدم تمکین میگیره

اخه من دخترم میتونم از حق حبس استفاده کنم . واسه دختر تمکین نیاز نیست

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
خو اسی هم میتونه بگه خونه نداره که اصلا منو ببره داخلش ک تمکین بخواد

خونه داره . ولی چون دخترم میتونم بگم تا مهریه رو ندی نمیام سر خونه زندگی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی نکرده رابطه که باهاش نداشتی؟

مهریت چقدره؟

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،خودتونو کوچیک نکنید و ریپلای نکنید ○اقایون شخصیت خودتونو نگه دارین و به هیچ وجه درخواست دوستی ندین○

بیشتر ببینید
اسی یه برنامه ضبط تماس تلفنی هم رو گوشیت نصب کن.شاید بدرد دادکاه نخوره و مدرک نباشه.ولی ضرر ندداره

منم حس میکنم داشت صدامو ضبط می‌کرد چون میگفت تو داداشمو نمیخوای منم گفتم من میخوامش اون منو نمیخواد ولم کرده من حقمو میخوام 

نمیدونم هی با خودم میگم خدایا چرا سرنوشتم اینجوری شد چرا خوشبخت نشدم ‌. با خودم میگم آینده بعد طلاق ...

در آینده بعد از طلاق هیچ اتفاق بدی نمی افته مطمعن باش همه اینایی ک طلاق گرفتن مگه بدبخت شدن ،،؟،بعدشم تو عقدی هنوز سر خونه زندگیت نرفتی ک مثلا بکی تو خونه خودم راحت ترم نمیتونم برگردم تو خونه بابام .من دوست خودم ازدواج دومش داره طلاق میگیره ۲ تاشم عقد بوده. نامزد دومی ۲ ساله ک ولش کرده و رفته ن تماسی ن زنگی ن چیزی ولی میگه همیچین آدمی میخام چیکار راستم میگه نامزدش افتاده پای کسی ک ۲ سال ولش کرده رفته . الان تو نشستی غصه شکستت رو میخوری؟ فقط خودتو نجات بده .نترس دوره زمونه عوض شده

اخه من دخترم میتونم از حق حبس استفاده کنم . واسه دختر تمکین نیاز نیست

ازحق حبس استفاده کن مجبور میشن بامبلغی که میخوای رضایت بدن،حواست باشه با حقه نیاد جلو ... دیگه حق حبس نداری

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خدایی نکرده رابطه که باهاش نداشتی؟مهریت چقدره؟

خداروشکر سالمم 😅

مهریه ۷۰ سکه عندالمطالبه و صد و خورده ای هم عندالاستطاعه.  من همون عندالمطالبه رو میخوام 😂

خداروشکر سالمم 😅مهریه ۷۰ سکه عندالمطالبه و صد و خورده ای هم عندالاستطاعه. من همون عندالمطالبه رو م ...

چون عقدی نصف نمیشه؟

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،خودتونو کوچیک نکنید و ریپلای نکنید ○اقایون شخصیت خودتونو نگه دارین و به هیچ وجه درخواست دوستی ندین○

بیشتر ببینید
نمیدونم هی با خودم میگم خدایا چرا سرنوشتم اینجوری شد چرا خوشبخت نشدم ‌. با خودم میگم آینده بعد طلاق ...

این چه حرفیه میزنی ،با پول مهریت یه ماشبن بنداز زیر پات راحت واسه خودت بگرد 

بعدم دختری که ،خدا رو شکر همین الان شناختیش 

در آینده بعد از طلاق هیچ اتفاق بدی نمی افته مطمعن باش همه اینایی ک طلاق گرفتن مگه بدبخت شدن ،،؟،بعدش ...

توکل به خدا . الهی همه دخترا خوشبخت بشن . ازدواج خیلی سخته عین هندوانه در بسته اس 

ازحق حبس استفاده کن مجبور میشن بامبلغی که میخوای رضایت بدن،حواست باشه با حقه نیاد جلو ... دیگه حق حب ...

میکم نکنه بیاد تو راه که از محل کارم میام خونه بدزدنم😐😐 

کارشو بکنه تا حق حبس از بین بره؟؟؟

اگه پولداره که توقیف اموال بگیر حساباشو بلوکه کن نقدی مهریه تو بگیر تا یاد بگیره با آبرو و سرنوشت مر ...

مطمینم زده به اسم دیگران ولی در هر صورت مهریه رو باید بده

میکم نکنه بیاد تو راه که از محل کارم میام خونه بدزدنم😐😐 کارشو بکنه تا حق حبس از بین بره؟؟؟

نه دیگه اونقدرام وحشتناک نیست،منتها مواظب خودت باش

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر