بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
•﷽•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، نظرتونو واسه خودتون نگه دارید چون ریپلای جواب نمیدم/اینجا تبادل نظره نه تحمیل نظر/اقایون درخواست ندین
نمیدونم هی با خودم میگم خدایا چرا سرنوشتم اینجوری شد چرا خوشبخت نشدم . با خودم میگم آینده بعد طلاق ...
در آینده بعد از طلاق هیچ اتفاق بدی نمی افته مطمعن باش همه اینایی ک طلاق گرفتن مگه بدبخت شدن ،،؟،بعدشم تو عقدی هنوز سر خونه زندگیت نرفتی ک مثلا بکی تو خونه خودم راحت ترم نمیتونم برگردم تو خونه بابام .من دوست خودم ازدواج دومش داره طلاق میگیره ۲ تاشم عقد بوده. نامزد دومی ۲ ساله ک ولش کرده و رفته ن تماسی ن زنگی ن چیزی ولی میگه همیچین آدمی میخام چیکار راستم میگه نامزدش افتاده پای کسی ک ۲ سال ولش کرده رفته . الان تو نشستی غصه شکستت رو میخوری؟ فقط خودتو نجات بده .نترس دوره زمونه عوض شده
خداروشکر سالمم 😅مهریه ۷۰ سکه عندالمطالبه و صد و خورده ای هم عندالاستطاعه. من همون عندالمطالبه رو م ...
چون عقدی نصف نمیشه؟
•﷽•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، نظرتونو واسه خودتون نگه دارید چون ریپلای جواب نمیدم/اینجا تبادل نظره نه تحمیل نظر/اقایون درخواست ندین