2777
2789

حیلی گفتیم بیاین هیچی هم نمیخوایم طلاق بدین تموم بشه ولی جلو نیومدن حالا امروز فهمیدن مهزیه رو اجرا گذاشتم داداشش زنگ زده میگه با افتادن به دادگاه آبروی خودت رو نبر. بیا همینجوری طلاق بگیر‌ بره. میگه داداشم طلاقت نمیده خودش میره زن میگیره تو هم میمونی خونه منم گفتم  داداشت شوهرمه منم نمیخوام طلاق بگیرم فقط حقمو میگیرم. منو تهدید می‌کرد که نیفتم دادگاه 😐

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

یه هفته اس وکیل میگه بیان توافقی تموم کنین نامزدم گفته ۱۰۰ ملیون میدم اونم چک میدم واسه تابستون.  بخدا انقد پولداره که حد نداره ولی اینجوری گفته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتی واسه توافقی هم ناز کردن جلو نیومدن حتی گفتیم آقا هیچی نمیخوایم بازم جلو نیومدن . مجبور شدم شکایت کنم 

یه هفته اس وکیل میگه بیان توافقی تموم کنین نامزدم گفته ۱۰۰ ملیون میدم اونم چک میدم واسه تابستون. بخ ...

ببین اگه آدم در کل بدی نبوده و خیلی اذیتت نکرده ی کم راحت تر بگیر تا جدا شی ولی اگه اذیت کرده و چزوندتت حالشو جا بیار تا قرون آخر مهریتم بگیر 

دلیل طلاقت چیه

خودش پشیمون شد . همون روز اول عقد.  پسر خالش هم همینجوری عقد کرد ولش کرد ارثی مشکل دارن 

بچه بچه حرف زده😂

اره اصلا خیلی بچگانه حرف میزنه گفت داداشم ال میکنه بل میکنه گفتم داداشت عددی نیست.  من حقمو میخواممممم

حالا که شکایت کردی تا آخر کار برو و به تهدیداشون اهمیت نده

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
ببین اگه آدم در کل بدی نبوده و خیلی اذیتت نکرده ی کم راحت تر بگیر تا جدا شی ولی اگه اذیت کرده و چزون ...

انقدرررر بهم بدی کرده . آبروی منو برده.  عقدم کرد با التماس بعدش ولم کرد . سه ماهه چشم انتطارم برگرده به زندگی ادامه بدیم ولی قصد اون طلاق بوده.  اون با آبروم بازی ‌کرده و انتطار داره یا قرون نگیرم و برم . بخدا گفتیم هیچی نمیخوایم ولی بازم آدم حسابمون نکرد