2777
2789
عنوان

بزرگترین خلافتون تو مدرسه چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 57 پست

با بچه ها رفتم دستشویی...

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید
بچه ها گوشی میاوردن تو مدرسه زنگ میزدن مزاحم مردم میشدن منم عین ماست فقط نگاه میکردمیا پاستور میاورد ...

دقیقاااا معلم داشت درس می داد پاسور بازی می‌کردن معلم یه بار یدد چند نفر رو از کلاس بیرون کرد 😂

غُرور اَز شَخ‍ص‍ی‍َت م‍ی‍آد ع‍ُق‍ده اَز ک‍‌‌‍‍‍َم‍ب‍ود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یبارم ادامس گذاشتیم رو صدلی معلم🥲 حقش بود ولی😂 رو ماشین یکی از معلما خط انداختیم وای خدایا چقدر حق ...

گناه داشتن آخه چرا انقد اذیت میکردین

خودتون یلحظه بزارین جای اونا دوست داشتین با خودتون اینکارا رو کنن

فقط اونجایی که گفته بود نه نمیتونید زنگ بزنید😂😂😂من فلش میبردم وصل میکردم با کل بچه های کلاس فیلم ...

😂😂😂 ما با گوشی وصل می‌شدیم آهنگ می ذاشتیم وای چقدر خوب بود 

گناه داشتن آخه چرا انقد اذیت میکردینخودتون یلحظه بزارین جای اونا دوست داشتین با خودتون اینکارا رو کن ...

معلم بدجنسی بودن🥲 

اون خوبا رو که هدیه هم بهشون میدادیم بی دلیل🤩🤣

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

😂😂😂 ما با گوشی وصل می‌شدیم آهنگ می ذاشتیم وای چقدر خوب بود

خیلیی ولی متاسفانه سالای اخر دبیرستان بخاطر کنکور جهنم‌ گذشت😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید
ماشینو گفتی قلبم خش برداشت😶👩‍🦯

اره😮‍💨😮‍💨😮‍💨 

خیلی خییییلی دانش آموز شیطونی بودم از همون دبستان 

یادمه یبار معلم مامانمو خواست، بهش گفته بود دخترت میخواسه بشه پسر اشتباهی شده دختر 🤣

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چرا

همینجوری برای مسخره بازی رفته بودیم بیشتر

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید
نصف ابزار کارو فن اوری رو یادم میرفت بگیرم اون برامون میگرفت یادش بخیرر

برای ما نمی گرفت می گفت پول بزنین رو بدین تا برم همش ده دقیقه بیشتر طول نمی‌کشید چقدر خسیس بود ولی ما هم چون یادمون می رفت پولشو می‌دادیم 😂😂

برای ما نمی گرفت می گفت پول بزنین رو بدین تا برم همش ده دقیقه بیشتر طول نمی‌کشید چقدر خسیس بود ولی م ...

نبابا 

ما ناهارم میخواستیم میرفت فست فودی میگرفت😂 

یبار فقط گفت مدیر فهمیده دعواش میکنن نگرفت برامون